maanantai 30. maaliskuuta 2015

Virvon varvon

 

Taas koitti tuo pitkään odotettu päivä. Arvatenkin lapset olivat aivan innoissaan, kun pääsi taas virpomaan ja saalistamaan suklaamunia. Mitään ujostustakaan ei ollut ilmassa, vaan reippaasti tuli joka ovella ritirampsut ja toivoteltiin hyvät pääsiäiset. 

Meillä ei olla koskaan pukeuduttu pääsiäisnoidiksi, vaan aina on ollut joku ns. naamiaisasu käytössä. Tällä kertaa matkassa oli kisu ja hauveli ja ihan vielä sulassa sovussa. Yhtään riidanpoikastakaan ei edes tullut.

 


Kaverukset saaliinsa parissa. Olihan tuo aikamoinen läjä karkkia mitä taas tuli ja äidillekin riitti pienet maistiaiset virpomispalkkioksi. Nyt kun vielä saisi säännösteltyä tuon karkkimäärän siten, ettei tule ihan hirveää karkkiähkyä ja sokerihumalaa päälle. Jos nuo kaverukset saisivat itse päättää, niin tuo karkkimäärä olisi varmaan jo syöty ja voivoteltu pahaa oloa.


Kävikös teillä paljon virpojia? Meidän kulmakunnilla ainakin ovikello soi tiuhaan tahtiin, vaikka paljon jäi vielä suklaamunia jakamatta. Koskaan kun ei tiedä kuinka paljon niitä virpojia tulee, joten varattiin ihan rutkalla kädellä karkkeja. Nyt nekin loput karkit odottavat sitten vielä syöjäänsä. Saadaan herkutella oikein urakalla koko pääsiäinen!

2 kommenttia:

 1. Oi mitä söpiksiä. Meillä kävi virpojia mukavasti ja myös 8-vee kävi virpomassa, saalis oli kyllä laihahko, mutta riittävä saamaan suun makiaksi.

  Kivaa maanantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä aikamoinen saalis ja vieläkin on karkkeja jäljellä, kun piilotin niitä, etteivät nuo vedä niitä kerralla. Jos tuo kaksikko saisi itse päättää, niin nuo olisi syöty jo samana päivänä :)

   Poista