keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Leikkimökkiä


Terveisiä Floridan auringosta. Ollaan kotiuduttu reissulta ja yritän nyt päästä aikaerosta eroon. Ikävä flunssa tuli myös kaupanpäällisenä ja olo on aivan tööt. Matkalaukutkin ovat osittain vielä purkamatta, kun ei ole voimia siihen koitokseen. Tuliaiset on toki kaivettu jo laukuista pois, mutta tuo tylsin vaihe kuten mm. pyykkien kaivaminen ja peseminen on vielä tekemättä. Kahdessa viikossa kertyy kuitenkin aikamoinen läjä jo likapyykkiäkin. Reissukuvia en ole vielä edes ehtinyt vilkaisemaankaan, joten ne postaukset saavat vielä odottaa, mutta tulossa kuitenkin kunhan ennätän.

Koneelta löytyi tähän hätään viime kesänä otettuja mökkimme leikkimökin ulkokuvia, jotka jäivät viime kesänä julkaisematta täällä blogistaniassa. Nyt kun aurinkokin paistaa ihanan lämpimästi, niin mieli siirtyy jo tulevaan kesään ja kesämökkiin. Löysin tuonne leikkimökkiin vaikka mitä kivaa Jenkeistä ja ajatuksena olisi rakentaa tuonne kesän aikana lasten leikkikahvila. Tosin en ole vielä isältäni kysynyt, että väsäisikö hän sinne pienen myyntitiskin, mutta ehkäpä se onnistuu, kunhan teen piirustukset valmiiksi.

Nyt näiden kuvien pariin. Vielä kun tuosta leikkimökistä saisi joskus vaaleanpunaisen. Mökistä tuli pari vuotta sitten valmistuttuaan ruskea, kun ei olisi oikein tuo vaaleanpunainen sopinut muiden mökin rakennusten värien kanssa ja sattui olemaan vielä kaiken lisäksi ruskeaa maalia valmiina. Vähän kyllä harmittaa, että miksi en pitänyt päätäni ja marssinut kauppaan hakemaan sitä hempeää vaaleanpunaista väriä kaikkien vastustuksesta huolimatta. Nyt sitten on vaan elettävä tämän ruskean kanssa.Sormet jo syyhyävät, että pääsisi tekemään sitä lasten kahvilaa tuonne. Sitä ihanaa kesää odotellessa!


6 kommenttia:

 1. Jään odottelemaan kuviasi matkalta. Olen haaveillut myös lomamatkasta Floridaan. Missä te majoituitte siellä? Millaista on matkustaa pienen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Florida on kyllä todella kiva paikka ja voin suositella lämpimästi. Kyseinen reissu taisi olla yhdestoista reissuni Jenkkeihin 2000 -luvulla, joten aika usein siellä on tullut viime aikoina käytyä. Majoituittiin nyt kolmessa eri paikassa Delray Beachillä, joka oli muuten aivan mahtava paikka, Orlandossa oltiin 6 yötä ja sitten viimeinen yö taas Miamissa lähellä South Beachiä. Monta postaus tosiaan tulossa tuolta reissulta kunhan vaan ehdin kaivamaan kuvia.

   Poista
 2. Oijoi miten kaunis leikkimökki. Ja kauniita kuvia. Ja niin kaunis BLOGI ♥ Tänne eksyin ja eksyn uudelleenkin.. Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit viestiä ja viihdyit. Toivottavasti tulet uudelleenkin kylään :). Uusia blogeja on myös aina mukava löytää. Harmi vaan, että nykyään ei oikein ehdi lukemaan oikein kenenkään blogia kun aina niin kiire. Hyvä, että ehtii jotain omaan blogiinsa raapustella. Olisi niin ihana seurata monta mukavaa blogia. Täytyykin muistaa tulla kyläilemaan blogissasi.

   Poista
 3. Zemppiä aikaeroon, se on viheliäinen asia. Meni varmasti ainakin viikko viimeksi.. Ihana leikkimökki, kivaa että on sellainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt rupeaa onneksi jo aikaero helpottamaan. Yllättävän helposti meidän tuolla vaavilla meni se. Olin odottanut paljon pahempaa. Viimeksi kun meni isomman lapsen kanssa pari viikkoa siten, että oltiin hereillä keskellä yötä ja nyt odotin kanssa samaa rumpaa, mutta näytti tuolla vaavilla menevän tuo sopeutuminen paljon paremmin.

   Poista