tiistai 31. maaliskuuta 2015

1 v synttärit


Viime viikonloppu oli yhtä juhlahumua. Ensin lauantaina vietettiin meidän vaavin 1 v synttäreitä ja sitten iltasella ystävän tupareita, josta intouduttiin lähtemään ihan uloskin asti. Sunnuntaina olikin sitten lapsien juhlaa, kun pääsivät virpomaan ja iltapäivällä sitten vielä 10 v synttäreille herkuttelemaan. Tulipahan sitten juhlittua oikein urakalla koko viikonloppu. 


Meillähän piti olla nämä vaavin 1 v synttärit jo kuukausi sitten, mutta kävi vähän ohrasesti niiden kanssa. Meillä oli kova tarkoitus juhlia synttärit pois alta ennen kuin lähdetään Floridaan lomalle ja olinkin suunnitellut kaikki aikataulut sen mukaisesti. Lentokoneen piti lähteä vasta launtaina iltasella, joten synttärit ehtisi hyvinkin pitämään vielä päivällä. Vieraatkin oli jo kutsuttu, kunnes mies sitten silloin perjantaina päivällä huomasi, että ups, meidän lentokone lähteekin jo päivällä eikä illalla, kuten hän oli minulle ilmoittanut, jonka mukaan olin sitten tehnyt suunnitelmat. Eipä sitten auttanut kuin perua synttärit ja ottaa uusi ajankohta niiden pidolle. Onneksi tosiaan satuttiin vilkaisemaan noita lentolippua edellisenä päivänä tai muutoin oltaisiin myöhästytty lennolta ja juhlittu vain iloisena 1 v synttäreitä. Siinä vaiheessa olisi voinut muutama ärräpää lennellä lentokentällä, kun oltaisiin huomattu, että se konehan lähti jo monta tuntia sitten. 


Nyt kun tuo pääsiäisen on jo ihan nurkan takana, niin päätin ottaa synttäreillekin vähän pääsiäisteemaa ja tein mm. näitä suklaapuputikkareita ja pääsiäispipareita, joista olikin jo postaus aikaisemmin. Kakun leivoin jo viikko sitten fantasiakakkukurssilla ja otin sen nyt pakkasesta. Ei muuten kärsinyt yhtään tuo ulkonäkö tuosta pakastamisesta. Ihan oli kuin vastaleivottu, vaikka ajattelin, että taitaa tuo marsipaani/sokerimassa kuorrutus vähän levitä kun kakku sulaa, mutta ihmeen hyvänä pysyi.
Nyt voi taas huokaista, kun yksistä synttäeistä taas onnistuneesti selvitty ja katseen voi kääntää seuraavien synttäreiden suunnittelulle. Toukokuussa olisi sitten vuorossa 7 v synttärit Turtles eli Teini-ikäiset Mutantti Ninja Kilpikonnat -teemalla. Oi ihanaa ajatelle, että toukokuussa onkin sitten kevät hyvällä mallilla ja kesä vielä edessä. Oli muuten aika järkytys tänään aamulla, kun katsoi ikkunasta ulos ja maa oli ihan valkoisena lumesta. Jaksoi sitten sataa sitä lunta vielä koko päivänkin! En olisi sitä kyllä enää yhtään kaivannut. Onneksi sentään ei ollut vielä kesärenkaita alla.

4 kommenttia: