keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Habitare 2015


Piipahdin tänään jo tunnelmoimassa Habitaressa ja hakemassa vähän inspiraatiota sisustuksen saralta. Kummasti tuolla sai taas viitisen tuntia menemään ja vaavikin jaksoi tosi hyvin olla äipän mukana. Lopussa vähän uni tuli silmään, mutta mikäs siellä rattaissa nukkuessa äipän napsiessa kuvia. Muutamiin tuttuihin bloggareihinkin tuli törmättyä ja vaihdettua kuulumisia.


Tänä vuonna Lennolilla ei ollut omaa osastoa, mutta mm. täällä Laitalan osastolla sai ihailla heidän  Kylie at Home -tuotteitaan.


AmandaB:n osasto oli taas oikein mieleinen ja voi vitsit noita pieniä siilejä ja oravia, puhumattakaan tästä ihasta sänkykokonaisuudesta.
Habitaressa oli edustettuna myös Trash design. Erityisesti iskin silmäni näihin kauniisiin vanhoista lusikoista tehtyihin naulakoihin.
Hih, tätä taide installaatiota en oikein ymmärtänyt tai sitten olen vaan taas liian kaavoihin kangistunut vanha hoopo. No jäipähän ainakin tuo mieleen.Desanne


Aika hauskat nämä puukankaiset tuolit, pöydät ja tyynyt. Jotenkin niin suomalaista positiivisessä mielessä.


Juvin osastolla oli esillä mm. tämä hieno pöytäryhmä mustine tuoleineen.Kruunukalusteen osaston tunnelmia. Vaavikin päätyi kuvaustähdeksi tähän autotuoliin.

 

Gamla Sisustuksen osastolla oli todella kauniisti entisöityjä vanhoja huonekaluja. Yhtä kaappia sieltä himoitsin, mutta kun en saanut sitä mahdutettua meille, nyyh!


Missioni HomeDestinyn osasto on helppo aina erottaa joukosta, kuten nyttenkin.


Tuo toilettilaukku olisi kyllä niin oiva meikäläiselle. Harmi, että juuri hiljattain ehdin ostamaan uuden.


Aada Sisustus


Sasu´s Playhousen osasto


Ihanaista talvista ja jouluista tunnelmaakin oli jo esillä.


Valitettavasti antiikki tai taide osasto aukeaa vasta huomenna yleisölle, joten se osasto jäi nyt käymättä, mutta eiköhän näilläkin inspiraatioilla pärjätä.

Habitare messut aukeavat huomenna to klo 12 kaikille ja jatkuvat Helsingin messukeskuksessa sunnuntaihin klo 18 asti. Hyviä messuja jos olette sinne suuntaamassa! 

4 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkupaloja siellä onkaan :) Itse en nyt taas tässä ajankohdassa jaksa lähteä mikä kyllä oikeasti harmittaa..Elämä on :) Mutta kiitos namikuvista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuolla aina tosi kiva piipahtaa katselemassa ja inspiroitumassa. Harmi tosiaan, että teiltäkin on tuonne vähän matkaa. Ehkä sitten ensi kerralla! Voimia sinne! :)

   Poista
 2. Hei Krista, oli kiva tavata messuilla, toivottavasti löydät inspiraatiota Desannen tuotteista.

  www.desanne.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne! Oli tosiaan todella mukava tavata ja kuulla myös vinkit Singaporeen :)

   Poista