sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Sisustusliike Olivan syksyn uutuuksia


Kävin tutustumassa sisustusliike Olivan syksyn uutuuksiin Espoon Sellossa ja tässä teillekin makupaloja. Liike oli täynnä mm. Linumin, Lexingtonin ja Chhatwal & Jonsonin syksyn uutuksia.

Heti liikkeeseen sisäänastuessa tervehtii tulijaa tämä sänkykokonaisuus mielenkiintoisine väreineen. Jotenkin tuo myrkynvihreä ja sinapinkeltainen ovat niin nostalgisia värejä ja tuovat mieleeni vahvasti 60-luvun, vaikka tosin en ole silloin ollut vielä syntynytkään, mutta jotenkin yhdistän nuo värisävyt sinne vai koskakohan tuollaisia sävyjä on käytetty? Muutoinkin syksyn uutuuksissa huomasi vahvasti tämän tumman vihreän sävyn läsnäolon.Linumin tyynyjäTässä puolestaan lempimerkkini Lexingtonin syksyä


Sisustusliike Olivassa on myynnissä myös näitä Chhatwal & Jonsonin täyspellavaisia tyynynpäällisiä. Aika herkullisen värisiä muuten.Olivassa on myynnissä myös Nicolas Vahén tuotteita ja runsaasti sisustuskankaita kattaen ompelupalvelun.


 Sisustusliike Olivalla on myös verkkokauppa, jonne pääset tästä klik. Toki jos vain mahdollista, niin kannattaa vierailla itse liikeessä, koska siellä runsaampi valikoima ja vinkkinä, että Sellossa alkaa huomenna maanantaina viikon mittaiset Sembalot ja Olivassakin on hyviä tarjouksia, joten kannattaa pistäytyä ihan paikan päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti