sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Uudet Truly Blond -vaalennustuotteet

 

Sain Lorealtilta testaukseen Nutrisse Truly Blond -vaalennusaineita ja näin blonditukkaisena otinkin lähetyksen mielelläni vastaan. Oma luonnollinen hiusvärini kun on tuo perinteinen suomalainen mitäänsanomaton maantienväri, joten jotain tuolle tukalle pitää aina tehdä, kun ei ole kiva näyttää harmaalta hiirulaiselta. Onneksi anoppi on sattumoisin kampaaja ja hän onkin vuosikausia laittanut meillä kotona minulle vaaleita raitoja ja usein ollaankin käytetty nimenomaan L´orealin tuotteita. Nyt Garnierin Nutrisse Truly Blond -vaalennus sarjaan oli tullut kaksi ihan uutukaista tuotetta joita testailin. 

Sarjaan on tullut sävyttävä hoitoaine keltaisuutta vastaan, jonka tarkoituksena on poistaa vaaleiden hiusten keltaisuutta. Hoitoaine antaa kiiltoa ja hoitaa intensiivisesti. Tuote tuntuikin käytössä ihan miellyttävältä ja selvitti tukankin ihan hyvin. Minulla kun on myös taipumusta takkutukkaisuuteen, kun on pitkä tukka ja varsinkin pesun jälkeen pehkossa onkin aina aikamoinen selvittäminen.

Toinen uutukaisista on vaalentava suihke, joka lämmön aktivoimana vaalentaa tukkaa asteittain. Tätä ehdin kokeilemaan vasta kerran pienelle alueelle ja laitoin heti seuraavana päivä uudet raidat tukkaani, joten tuotteen tehosta en osaa vielä oikein sanoa mitään, kun tosiaan jäi tuo kokeilu vielä vähän kesken. Tuote ainakin tuoksuu hyvältä eikä ole tietoakaan mistään vetyperoksidin tuoksusta. Tätä aion kyllä testata syvällisemmin heti kun tuo juurikasvu rupeaa taas näkymään ja nyt kun tuota auringonpaistetta ei ole enää vaalentamassa omaa hiusväriä, niin äkkiä tuo juurikasvu tuleekin näkyviin ja itse sen huomaa varsinkin etuhiuksissa jakauksen kohdalta. Tuote onkin oikein tervetullut lisä meille wanna be blondeille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti