maanantai 7. syyskuuta 2015

Pompin kutsut


Meillä vietettiin viikko sitten sunnuntaina taas jo perinteeksi muodostuneita POMPdeLUX -lastenvaatekutsuja. Vähän tulee jälkijunassa tämä postaus, mutta kun ei vaan millään ehdi koneelle saakka ja sitten kun joskus olisi hetki aikaa, niin kone temppuilee vähän väliä. Jos nyt saisin tämän tehtyä loppuun saakka.

Pompilta tuli hieman yli viikko sitten uusi syksyn ja talven mallisto myyntiin, jota oli taas kiva nähdä ihan livenä. Tällä kertaa ei ollutkaan enää niin hirmuiseti vaatteita esillä, kun Pomp oli tehnyt sellaisen uudistuksen, että samasta mallista ei ollut enää näytekappaleita sekä pienten että suurten koossa. Kyllä noita vaatteita silti riitti aikamoisesti.

Vähän jäi viime tippaan näiden kutsujen tarjoilujen järjestäminen, kun tulin itse kotiin mökiltä vain 15 min ennen esittelijän tuloa, joten ei tullut paljonkaan panostettua omilla leipomuksilla tuohon tarjoilupuoleen. Banaanikakun olin sentään leiponut perjantaina valmiiksi. Alunperin piti ehtiä leipomaan mökillä jotain kutsuille, mutta eipäs sitä ehtinyt mitään tekemään. Viikonloppu hurahti niin nopeasti mökkitouhuissa.


Toin mökiltä kotiin näitä saniaisia ja kuivakukkia ja lisäsin niiden seuraksi nämä tekoruusut. Ihan kävivät tähän hätään ja ei tainnut kukaan edes huomata, että ruusut eivät olleet aitoja noiden muiden lisukkeiden joukossa.


Nappasin mökiltä mukaani tämän hanallisen astian, joka on toiminut meillä vesiastiana. Sinne kun pitää raahata kaikki juomavesi ja tämä on ollut kätevä keittiössä ja huomattavasti nätimpi kuin muoviset astiat. Lisäksi siitä ei ainakaan liukene mitään sivumakuja, mitä joskus muoviastiasta voi tulla. Saa nyt sitten toimia syksyn ja talven meidän kaupunkikodissa ns. mehukannuna, kunnes taas pääsee kesällä takaisin mökille. Tosin en kyllä tiedä mihin kaappiin saan tuon mahdutettua täällä kotosalla, kun kaikki kaapit niin täynnä.


Esittelijänä toimi taas kerran Pink Dreams -blogin pitäjä ja meidän neiti leikki jo tututuksi tulleen esittelijän tyttären Saran kanssa. Viuhahdus taas vaan ja tytöt olivat leikkien touhuissa. Kiva, että viihtyvät niin hyvin yhdessä.


Jokos te olette ehtineet tutustumaan uuteen POMPdeLUXin syksyn mallistoon?

2 kommenttia:

  1. Ihanat kutsut teillä on ollut! Harmi, etten ehtinyt tällä kertaa mukaan. Aurinkoista loppuviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, tosiaan että et päässyt nyt mukaan. Ehkä sitten ensi kerralla :) Kiitos ja mukavaa viikkoa myös sinne :)

      Poista