maanantai 15. elokuuta 2016

Michael Korsia alennusmyynnistä


Kerrankin lykästi alennusmyynneissä ja löytyi pitkään etsimäni vähän laadukkaampi uusi käsilaukku. Monesti olen kaupassa hiplannut, niin Suomessa kuin reissunpäällä, uutta Michael Korsin laukkua, mutta jotenkin se hintalappu on aina hirvittänyt ja laukku on saanut jäädä kaupan hyllylle odottamaan toista ottajaa. Nyt tämä ihanuus oli Stockan alessa ja olihan sitä heti iskettävä kiinni. Laukkujahan naisella EI voi koskaan olla liikaa. Siis ainakaan naisten mielestä ja miesten mielipidettä ei sitten edes kysellä, kun vastauksen tietää jo etukäteen ;) Tosin nyt voisi pitää vähän shoppailutaukoa, kun tuli ostettua alennusmyynneistä aika paljon muutakin, kun vähän innostuin. No kun kerran halvalla saa, sanoo Sulo Vilén!Höh, tulipas näistä epäselviä kuvia! No en jaksa ottaa uusia tarkempia kuvia, joten koittakaahan kestää :)


Laukku pääsi sitten heti käyttöön ensimmäisen työpäivän kera. Arkinen aherrus kun alkoi taas tänään, joten ensi kesää ja kesälomia odotellessa! Onneksi sentään on vielä kuitenkin kesää jäljellä, vaikka aika viileää on jo ollut nämä muutamat päivät ja selvästi on syksyn tuntua ilmassa.

10 kommenttia:

 1. Korsin laukut on upeita, laukku on niin sua!
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku!
  Itselläkin on yksi Kors ostoslistalla <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Itsekin ihastuin tuohon laukkuun ja nyt kun oli vielä alessa, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hih :) Olen kyllä tosi tyytyväinen siihen, vaikka itse sanonkin.

   Poista
 5. Hieno laukku! Minäkin olen tehnyt Michael Kors ostoksia tänä kesänä. Ostin pari laukkua yhden hinnalla. Silkkaa säästöä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toihan on melkein sama kuin rahaa pankkiin laittaisi! Siis silkkaa säästöä ;)

   Poista