tiistai 2. elokuuta 2016

Hyvän Tuulen Puodin ihanuudet

Sain vihdoin ja viimein kuvattua ja näpyteltyä tänne blogistaniaan saakka nämä Hyvän Tuulen Puodista tulleet ihanuudet. Poikettiin Hyvän Tuulen Puodin Tampereen liikkeessä matkalla Seinäjoen asuntomessujen pr-päivään. Liikettä koskevan postauksen näet täältä klik. Tampere  sattui sopivasti matkan varrelle, kun lähdettiin Turusta liikenteeseen ystäväni kanssa ja sai mukavan jaloittelu ja shoppailu tauon ennen kuin jatkettiin matkaa kohti Tuurin kyläkauppaa ja loppupäämäärää Seinäjokea.Green Gaten kokoelmani sai taas mukavan täydennyksen tästä vaaleansinisestä Marie kannusta sekä saman sarjan keittiöpyyhkeestä. Green Gaten astiat ovat siitä kivoja, että niitä voi yhdistellä helposti keskenään, vaikka eivät olisikaan samaa sarjaa. Kannu on vetoisuudeltaan yhden litran, joten siitä saa kekkereihin  juuri sopivan kokoisen mehukannun muiden GG:n astioiden kavereiksi. 


Nämä tähtikuviolliset keittiöpyyhkeet olivat mukavassa -50 % alessa, joten sellainenkin päätyi ostoskoriin.


Olen jo jonkin aikaa metsästänyt tällaista kivannäköistä kenkätelinettä ja nyt se vihdoin ja viimein löytyi Hyvän Tuulen Puodista. Vielä tämä ei päässyt käyttöön, kun pitää ensin kirjaimellisesti raivata sille tila, että mahtuu kaavailemaani paikkaan ja päätin siirtää sen urakan sitten kun palailen mökiltä kotiin loman lopputtua. Nyt nautitaan vielä mökkeilystä. Kyllä sen raivaushomman sitten ehtii syksymmälläkin.

Hyvän Tuulen Puodin nettisivuille pääset tästä ja varoitus, että siellä voikin sitten vierähtää jokunen tovi, kun tavaravalikoima on niin laaja. Liikkeellä on verkkokaupan lisäksi kaksi kivijalkamyymälää, joista toinen on Tampereella osoitteessa Verkatehtaankatu 6 ja Porista liike löytyy K-raudan yhteydestä Satakunnankatu 39. 


*blogiyhteistyö*

6 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet hankkinut. Tuolla Hyvän tuulen puodissa on kyllä kaikkea upeaa myynnissä.
    Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Greengate tuotteet ovat ihania. Itselläni on lautasia ja pari kannua...

    VastaaPoista