sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Seinäjoen asuntomessut 2016; leikkimökit

Seinäjoen asuntomessujen postaussarjani on edennyt viimeiseen postaukseen ja nyt on esittelyssä asuntomessujen leikkimökit. Itse kun rakastan kauniita leikkimökkejä, joten halusin pyhittää niille ihan oman postauksensa. Leikkimökin sisustaminen on vaan niin ihanaa puuhaa. Sinne kun voi roudata kaikki vanhat ja kulahtaneet kauniit jutut, joita voi tuunailla ja joilla kotona ei ehkä olisi enää käyttöä ja ne saavat uuden elämän lasten leikkien pyörteissä. Meidän oma mökin leikkimökki on sisustettu juurikin itse tuunatuilla vanhoilla huonekaluilla ja huopaherkuilla, joiden ohjeet löytyvätkin tuosta blogini sivupalkista. 


Tämä suloinen leikkimökki otti meidät heti avosylin vastaan, kun saavuimme asuntomessuille. Tuo liitutauluseinä on kyllä aika ihana ja mikä vaiva sen eteen onkaan nähty. Ihana pienten ihmisten kahvila. Näitä tekstejä onkin kiva lueskella. 


Kannustalolta löytyi talon tyyliin sopiva leikkimökki. Sisustuksen osalta olisin ehkä kaivannut jotain pientä lisää, kun näytti omaan silmääni hieman autiolta.


Tämä Emmas & Mamasin sisustama Teri talojen Cubo leikkimökki oli niin ulkonäöllisesti kuin sisustuksellisesti aivan ihana. Kyllä tuolla kelpaisi leikkiä jo vähän isommankin ja miten ihana tuo parvi vielä tuolla ylhäällä. Oma ihana pesä.


Aikaisemmat asuntomessupostaukseni löydät seuraavia otsikoita klikkaamalla:

Innolla jo ensi vuoden Mikkelin asuntomessuja odotellen!

1 kommentti: