sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Seinäjoen asuntomessut ja Lennol

Etelä-Pohjanmaalainen Lennol oli erinomaisesti esillä Seinäjoen asuntomessuilla ja ansaitseekin ihan oman postauksensa. Kotimainen Lennol on erikoistunut erityisesti sisustustekstiileihin ja heidän tuotteitaan olikin yli kymmenessä messukohteessa, joten ovat erittäin hyvin edustettuna. Parin kohteen sisustamisesta he olivat kokonaan vastanneet.

Keräsin tähän postaukseen omaan silmääni osuneet kauniit Lennolin tuotteet. Ilahduttavasti he olivat saaneet loihdittua erilaisia sisustuksia, joten jokaiselle löytyy varmaan mieleinen.

Aloitan esittelyn Mammuttikotien Villa Roihusta numero 18, josta löytyy paljonkin Lennolin tuotteita.


LKV Vaistosta numero 35 löytyy myös Lennolin omia tekstiilejä sekä Kylie at Homea, josta kaksi alakuvaa. 


Lennol oli vastannut Tarja Suvisalmen johdolla Kimara Katariinan sisustuksesta, joka on suunniteltu kahdelle keski-ikäiselle aikuiselle. Talo on Kimara hirsitalojen pohjalaistalo, jossa on yhdistetty perinteinen ja moderni tyyli. Kohde löytyy numerosta 31 ja kuvat alla. 
Passiivikivitalojen kosteusturvakodista numero 26 on vastannut myös Lennol/Tarja Suvisalmi sekä Värimiehet/Maija Muurimäki. Tämä olikin värimaailmaltaan vähän erilainen kuin muut ja sisälsi jopa aika rohkeita kaluste- ja värivalintoja.
Omatalojen Armaksesta numero 7 löytyy tämä hauska romanttinen sängynpääty.


 

Heti sisääntulon tuntumasta löytyy myös Lennolin oma myyntipiste, jonne kannattaa poiketa. 

Seinäjoen vierailun yhteyteen voi helposti yhdistää myös vierailun itse Lennolin tehtaanmyymälään Jalasjärvelle, joka sijaitsee n. 1/2 h päässä Seinäjoen keskustasta. Alla kuvia tehtaanmyymälästä. Vinkkinä, että asuntomessuilla on jaossa -20 % alennuskuponkeja, joka kannattaa napata mukaansa.


 


Lennolilta löytyy myös verkkokauppa, jonne pääset tästä.

2 kommenttia:

  1. Minun kohteessani 4 Mäihä Lusto olisi myös ollut Lennolin sänkytekstiilit. ;) Kävitkö siellä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan hitsit! Se on ollut sitten varmaankin yksi kohteista mikä meillä on ainakin jäänyt välistä, kun aika loppui kesken. Olisi ollut kyllä niin kiva kiertää kaikki kohteet ja harmittaa, että osa kohteista jäi näkemättä :(

      Poista