keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Hyvän Tuulen Puoti

Matkalla Seinäjoen asuntomessuille pysähdyimme Tampereella shoppailemassa ja yksi kohteemme oli sisustusliike Hyvän Tuulen Puoti Tampereen keskustassa Verkatehtaakatu 6:ssa, jonne puoti on avautunut vuonna 2014. Oi vitsit, että liike onkin täynnä toinen toistaan ihanempia tavaroita ja otin teillekin tänne pienen otoksen puodin tarjonnasta. Hyvän Tuulen Puodilla on myös verkkokauppa, joten jos tuonne Tampereen tai Porin suunnalle, jossa liikkeellä on toinen myymälä, ei ole juuri nyt asiaa, niin ei hätää, koska verkkokaupasta löytyy myös todella laaja valikoima. Porin liike on avatautunut vuonna 2010. Kurkkasin verkkokaupan tarjontaa hieman etukäteen ennen vierailua ja yllätyin todella positiivesti. Harvalla sisustusliikkellä on näin laaja valikoima ja voisi melkein todeta, että mitä tuolta ei löydy, niin sitä ei tarvitsekaan. On Mailegia, Green Gatea, piensisustustavaraa, huonekaluja, lasten osio jne ja mikä iloinen yllätys, todella laaja nukkekotitavaravalikoima. Vitsit, kun olisikin ollut aikaa jäädä katsomaan niitä tarkemmin, mutta piti sitten taas jatkaa matkaa kohti Seinäjokea.Meikäläinen on ihan hurahtanut näihin Green Gaten romanttisiin hempeisiin  astioihin. Ne kun eivät tarvitse olla samaa sarjaa, vaan niitä pystyy hyvin yhdistelemään keskenään. Kaapista näitä löytyykin jo aikamoinen liuta, mutta aina pitää vaan haaveilla uusista. Hyvän Tuulen Puodista löytyykin hyvä valikoima Green Gaten faneille.
Iso plussa myös liikkeen laajalle ekologisten puhdistusaineiden valikoimalle. Meilläkin on siirrytty kokonaan ekologisten puhdistusaineiden käyttöön. Itse kun yritän välttää kaikkea turhaa kemikaalikuormitusta ja tavallisissa pesu- ja puhdistusaineissahan niitä onkin aikamoinen liuta. 
Puodista löytyy myös kattava Maileg valikoima. Mikäköhän näissä pupuissakin vaan viehättää? Taas katselin uutta tulokasta meille sillä silmällä, vaikka näitäkin meillä on jo ennestään aikamoinen pesue, mutta jokin noissa vaan vetää puoleensa. Jotenkin ne ovat vaan niin suloisia.Näistä Cotton Ball pallovalosarjoista saakin rakennettua aika kivoja väriyhdistelmiä.
Ja sitten meikäläisen ihan suosikkiosioon, nimittäin nukkekotimaailmaan. Jollei meillä olisi jo vaaleanpunaista nukkekotia, niin olisin kyllä tämän vaaleanpunaisen kaunokaisen napannut mukaani. Meidän nukkekoti rupeaa olemaan jo kanssa niin täynnä tavaraa, että uusia ei enää mahdu, vaikka niin kiva olisi sinne ostaa vielä kaikkea pientä kivaa. Nukkekotitavaroissa on se kiva puoli, että ne eivät yleensä ole kovinkaan kalliita ellei nyt puhuta jostain design tuolista yms, joita myös löytyy nukkekoteihin.

Mikäli kotosalla sattuu olemaan lemmikki, niin täältä löytyy myös paljon kivaa oheistavaraa lemmikeille. Ihan jo piti ruveta miettimään, että pitäiskös sitä vielä hankkia koira.


Hih, minulle kelpaisi tällainen beach house ihan oikeassakin elämässä. 
Hyvän Tuulen Puodin kivijalkamyymälöiden osoitteet ovat:

Verkatehtaankatu 6, Tampere ja Porista liike löytyy K-raudan yhteydestä Satakunnankatu 39.

Verkkokauppaan pääset tästä ja facebook sivustolle tästä. Liikkessä ja verkkokaupassa on parhaillaan kesäale menossa, joten kannattaa kurkata sekin osio. Kerron sitten myöhemmin mitä kaikkea meille tuolta kotiutui. 

Jos olet kiinnostut sisustuskutsujen emännöinnistä, niin kannattaa kurkata myös Hyvän Tuulen sisustuskutsut osio. Ympäri Suomea edustajia ja kutsuilla on käytössä myös koko puodin valikoima n. 80 sivuisen kuvaston lisäksi.

Ihana liike yksinkertaisesti! Kiitos, että saatiin vierailla!

Nyt blogi onkin vähän aikaa kesätauolla, kun meidän porukka suuntaa viikoksi kohti Madridia. Facebookin ja Instan kautta saattekin seurattua reissukuulumisia.

4 kommenttia:

 1. No onpa ihastuttava kauppa. Tuolla olisi lompakko keventynyt kummasti <3

  VastaaPoista
 2. Monesti olen kiireessä mennyt ohi mutta tarviipas mennä käymään ajan kanssa sisällä. Muutin Porista pois 2009 eli en ole tiennytkään siellä liikettä olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan aikaa tuolla liikkeessä vähän tarvitsee, kun menee jokunen tovi kaiken tutkimiseen. Niin paljon kaikkea kivaa :)

   Poista