tiistai 9. elokuuta 2016

Terveisiä mökiltä!


Viimeistä lomaviikkoa viedään täällä mökillä ja loma häämöttää loppuaan. Nyyh, siinä se kesä sitten menikin ja arkinen aherrus alkaa taas töiden ja koulun /tarhan myötä. Aina tuo kesä menee vaan liian nopsaan ja ollaan taas syksyssä. Meillä syksy tuokin taas lisää muutoksia, kun pikkuneitikin aloittaa koulun ja kuskaamisrumbat kouluun ja tarhaan sekä harrastuksiin taas alkavat. Aika täydeltä tuo syksyn kalenteri näyttikin, kun ei tainnut olla kuin yksi päivä viikon aikana, jolloin ei ollut jotain harrastuksia ja monena päivänä oli molemmilla jotain, joten aikamoista suhaamista tuo syksy tuleekin olemaan. Noilla sitten mennäänkin ensi kesään asti.
Aikamoinen tuuli ja tuiverrus käy täällä hetkellä täällä mökin rannalla. Merikin kuohuaa oikein kunnolla ja syksyn tuntua on jo ilmassa.  Nämä kuvat rannasta otin ihanan aurinkoisena päivänä, joita on onneksi tänä kesänä ainakin meillä riittänyt. Sateesta ei ole ollut tietoakaan.


Jokakesäinen projektini on ollut tuoda lisää kiviä tuohon meidän rantaan, kun merivesi nousee aina talvella tuohon päälle ja vie aina tuota hiekkaa mennessään. Rakensin nyt tuohon hiekan eteen tännekin puolelle pienen kiviseinämän, jos se vähän hillitisi myös tuon hiekan leviämistä nurmikolle talvella. Merelle päin oleva puoli onkin kokonaan kivetetty isommilla kivillä ja olen sinnekin tuonut taas lisää pienempiä kiviä ja korottanut vähän sitäkin puolta. Tuon rannan rakennus on vähän niinkuin iisakin kirkon rakentaminen. Joka kesä raijaan sinne lisää kiviä mökin pienellä traktorilla ja lapset ovat jo tottuneet äipän jokakesäiseen komentoon, että "lähdetäänpäs taas hakemaan vähän kiviä" ja vastauksena on, että "ei taasko". Ainut innostunut hakija on ollut meidän 2 vuotias, joka päivästä toiseen haluaa istua pikkutraktorin kyydissä liikkui se tai ei. Isommat lapset yleensä vaan istuvat vieressä tylsistyneenä, kun kantelen kiviä pikkutraktorin kyytiin ja voivottelevat kohtaloaan. Mihin se äippä heidät taas pakottikaan. Kaamea äippä, joka käyttää lapsityövoimaa! ;)

Tässä kuva vielä meidän pienestä uimarannasta, jossa lapset ovat viihtyneet uimassa joka päivä ja voi sitä hiekan määrää mikä kulkeutuu myös sisälle asti aina lasten mukana. Mutta ei saa valittaa, onhan se kuitenkin niin mukavaa, että on oma pieni hiekkaranta. Vielä voikin hetkisen todeta, että "Relax, you´re on beach time! :)

8 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihanan näköistä. Valkoista ja sitten kauniita tyynyjä ja peittoja. Ja kukkia.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun kävit vinkkaamassa arvonnastasi. Täytyykin tulla osallistumaan kipin kapin :)

   Poista
 2. Upean näköistä. Oma ranta möksällä on aina plussaa <3

  VastaaPoista
 3. Onpa teidän mökillä niin viihtyisän, raikkaan ja upean näköistä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuta <3 Itselleni tuo paikka on niin rakas, kun lapsuudesta lähtien on tullut vietettyä siellä kaikki kesät, joten ilman sitä ei oikein osaa olla.

   Poista
 4. Upea paikka ja terassi ihanasti sisustettu, tuosta kelpaa seurata lasten leikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolla on kyllä ihana loikoilla aurinkoisella ilmalla ja seurata lasten leikkejä ja edessä siintävää merta :)

   Poista