keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Silverjunglen raitoja

Meille tuli Silverjunglelta ihania raita- ja tähtipaitoja pikkuväelle. Raidat ovatkin nyt erityisen pop, vaikka taitavat olla kyllä aina vähän pinnalla. Niihin ei vaan kyllästy. Näillä uusilla paidoilla kirmattiinkin sitten heti ulos kun aurinko lämmitti terassille. Näissä on vielä vähän kasvuvaraa, mutta nuo lapset kun kasvavat niin nopeasti, niin ei aikaakaan kun nämäkin ovat pieniä.

Suomalaisen Silverjungle -merkin vaatteet ovat siinä mielessä erityisesti meidän mieleen, koska ovat ekologisia ja ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja. Nykyään on vaan se karu tosiasia, että vaatteet voivat sisältää kaikenmaailman "myrkkyjä" ja näitä vaatteita voi pitää turvallisin mielin perheen pienimmätkin. Meillä on käytetty Silverjunglen vaatteita jo vuosikausia ja ollaan oltu tyytyväisiä ja lapsetkin tykkäävät.

Silverjunglen kauppaan pääset tästä klik. Kaikkea kivaa uutta onkin uudessa syksyn mallistossa, joten käyhän kurkkaamassa. Malliston sivuilla pääset tästä.


Näissä raitapaidoissa on kivat yksityiskohdat myös kyynärpäissä, jotka tuovat lisäilmettä.


Toivottavasti nämä ihanan aurinkoiset kelit jatkuvat vielä pitkälle syksyyn. Sitä pimeyttä ehtii sitten olemaan sitten koko talven.

Raidallisin terveisin! Minä suuntaan huomeniltasella Budapestiin tyttöjen reissulle. Ollaan siellä pidennetty viikonloppu ja palaillaan su yöllä. Luvassa siis hyvää seuraa, shoppailua, ruoasta nauttimista, nähtävyyksien katselua ja ehkä pistäydytään myös kylpylässä, kun kerran Budapestissä ollaan. Reissun etenemistä pystyt seuraamaan Kristallin hohtoa -blogin facebook sivuilta sekä kristallinhohtoa -instagram tililtä. Reissuilusta tulikin mieleen, että on vielä helmikuun Singaporen reissustakin postaukset tekemättä, kuten myös heinäkuun Madridin reissustakin. Yleispostaukset noista taisivat tulla, mutta muuten hirmuinen määrä vielä kuvia koneella. Huhtikuun Rodoksen reissun postaukset sentään sain jo tänne saakka, joten ei edes mitään logikkaa näiden mun postauksen järjestyksillä. Taidan matkustaa liian usein, kun en ehdi postauksia tänne asti saamaan tai sitten olen vaan super hidas ja saamaton tai ehkä suurin syy on ainainen kiire :)

Kuullaan siis taas ensi viikolla!

*Blogiyhteistyö*

2 kommenttia:

 1. Aivan ihanat paidat <3
  No onko sillä postausten pomppimisella mitään väliä? Matkakuvia on aina kiva katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä meikäläisen asiat vähän pomppivat täällä oudoissa järjestyksissä, mutta eipä oteta siitä stressiä. Hitaasti hyvää tulee ;)

   Poista