tiistai 13. syyskuuta 2016

Syksyn kukkaloistoa


Ihanaa kun ollaan saatu nauttia näin lämpimästä syksystä. Ollaan sentään jo syyskuun puolessa välissä ja mittari näyttää päiväsaikaan jopa 20 astetta. Ei valittamista, vaikka vähän kyllä huolestuttaa, että onko tämä nyt sitä pelättyä ilmaston lämpenemistä, josta voi olla arvaamattomia seurauksia vaiko nyt vaan sattumoisin lämmintä syksyä. No ehkä vähän molempia, mutta toivottavasti kuitenkin vain nyt hyvää sattumaa. Onhan meillä ollut lämmin kesäkin.

Minun syksyn kukkiin kuuluu ehdottomasti nämä pallokrysanteemit, joista on tullut jo jokavuotinen perinne. Niiden ilmaantuminen kauppoihin aina enteilee kesän ja loman loppumisen häämöttämistä. Näistä on myös aina hyviä tarjouksia ja nytkin kävin nappaamassa nämä pallokrysanteemit tarjoushintaan. Nämä ovat myös siitä kiitollisia kukkia, että kestävät meikäläisen hoitamattomuudenkin suht hyvin. Riittää kun edes silloin tällöin muistaa kastella ja saa nauttia kukkaloistosta pitkään. Varsinkin tuo taivasalla oleva jättikrysanteemi intoutui oikein urakalla kukkimaan ja alunperin keltainan väritys on muuttunut hauskaksi vaaleanpunaisen keltaisen sekoitukseksi. Vielä saa onneksi nauttia hetkisen näiden loistosta ennen kuin sitten taas kanervat ilmaantuvat kauppoihin. Se on se todellakin viimeinen merkki, että kesä on lopullisesti ohi ja paluuta ei enää ole.
Lämmintä ja aurinkoista viikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo iso tähti taitaa olla Blossomin ja pienet tähdet löytyivät Jenkkiläisen askarteluliikkeen cowbow-osastolta. Oikein kunnon sheriffin tähtiä ;)

   Poista
 2. Krysanteemit on kyllä ehdottomasti myös omia suosikki syyskukkia.
  Ihanaa tiistai-iltaa Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä niin ihania kukkia. Harmi, että rupeavat vetelemään nyt jo viimeisiään, joten taitaa olla aika hankkia kanervat. Ihanaista viikon jatkoa sinne! <3

   Poista