keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Remington Proluxe kiharrinTukka hyvin, kaikki hyvin vai mitenkäs se sanonta menikään? Minä olen nyt ihan myyty tähän uuteen Remingtonin Proluxe kihartimeen, jonka sain I love me messujen VIP-bloggaajana. Remington huomioi meidät I love me messujen VIP-bloggaajat ihanasti kutsumalla meidät tutustumaan heidän uusiin Proluxe sarjan hiuskihartimiin ja hiuskuivaimeen. Paikalla oli myös styilisti Outi Broux, joka esitteli tuotteet yksityiskohtaisemmin. Hänen esitystä oli niin hauska kuunnella ja lopuksi päästiin kukin itse kokeilemaan uusia tuotteita. Outilla on kyllä huumorintaju kohdillaan ja juttua piisasi.

Aloitan nyt tämän postauksen vähän nurinkurisesti eli vähän väärässä aikajärjestyksessä. Nimittäin ensimmäisenä tulevat nyt nämä kotikäytössä otetut kiharruskuvat ja aloituskuvana on jo lopputulos heti ensimmäisenä. Tämä blondin ajatuksenjuoksu kun voi nääs olla joskus vähän nurinkurista, mutta haitanneeko tuo. Eli postauksen alusta löytyy siis itse kotona tekemäni ensimmäisen kihartimen koekäytön lopputulos. Tuon aikaansaamiseen ei todellakaan mennyt kauaa, kun otin aika isoja hiustupsuja kihartimeen ja rullaisin aika tiuhan tahtiin. Sen jälkeen kun hiukset ovat vähän jäähtyneet, niin vähän pörrötystä ja lakkasuihkautus päälle, niin pysyy vähän pidempään. Mielestäni lopputuloksesta tuli oikein onnistunut, vai mitäs olette mieltä? Ei liian kihara, mutta kuitenkin sai vaihtelua piikkisuoraan tukkaan ja vähän pöyhkeyttä.
Tältä itse kiharrin näyttää. Saatiin kotiinviemisiksi myös nämä alakuvan hiusharjat. Toinen harja on tupeeraukseen, jota testasin myös kiharruksen jälkeen ennen lakan laittamista ja sillä saikin hyvin kohotettua tyveä. Isompi harja on normaali hiusharja, jolla saa selvitettyä myös takkuja, joita itselläni pitkähiuksisena ainakin riittää. 


Sitten vielä muutama kuva Remingtonin tilaisuudesta. Oli hyvä saada ensin vähän syvällisempää tietoa tuotteista ennen kuin lähdettiin testailemaan niitä. Oma valintani oli tämä Proluxe kiharrin, jossa itse pystyy myös säätämään kihartimen lämpötilaa. Kihartimessa on klipsi, jonka alle hiuslatva ensin laitetaan ja aletaan kiertämään. Kiharrin on siitä edistyksellinen, että tuon klipsin alla on vähemmän lämpöä kuin yläosassa ja tämä sen takia, että latva ei kärähtäisi, kun tukkaa kihartaa, koska latva nimenomaan on pisimpään kihartimessa eli menee ensimmäisenä ja lähtee viimeisenä. Remingtonilla on myös toisenlainen malli kihartimesta, jossa tuota klipsia ei ole eli tällöin kihartaminen aloitetaankin yläpäästä ja laitetaan kuumuuttaa kestävä hanska toiseen käteen, jotta saadaan pidettyä latvasta ja kihartimesta kiinni. Tässä mallissa tuo lämpö jakautuu taas päinvastoin mitä tuossa omassa valinnassani. Jotenkin olen sen verran vanhanaikainen ja tottunut noihin klipsillisiin kihartimiin, että se tuntui kätevämmältä valinnalta. Plussaa myös kolme metriä pitkä johto, joten nyt ei tarvitse roikkua pää kiinni pistorasiassa tai etsiä sitä jatkoajohtoa, jotta ylettyisi peiliin asti.Tässä Outi Broux esittelemässä Remingtonin Proluxe sarjan suoritusrautaa. Meikäläinen olikin sitten ensimmäisenä testikaniinina. Mikäs tuossa istuessa viinilasi edessä ja sitten lopuksi itse testailemassa kiharrinta.
Kiitos Remington!
6 kommenttia:

 1. Onpa toimivan oloinen kiharrin ja kauniisti olet hiuksesi kihartanut <3

  VastaaPoista
 2. Kivan oloinen kiharrin ja tuo klipsi kyllä kummasti auttaa kihartamisessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvänoloinen kiharrin ja tuo klipsi on kyllä kätevä ja itse en tosiaan ilman sitä taitaisi edes osaa kihartaa.

   Poista
 3. Oi vitsi tuon tyyppistä kiharrinta olenkin etsinyt! Täytyy toivoa joulupukilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy sitten muistaa olla kilttinä, kun tontut kurkkivat ikkunoiden takaa, jos meinaa saada joululahjoja :) tuo onkin muuten hyvä joululahjavinkki meille naisille.

   Poista