sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Halloween koristelua


Halloween pääsi vähän yllättämään tänä vuonna. Eilen tajusin, että hitsit, että nythän sitä taidetaan jo viettää täällä Suomessa, vaikka meillä pyhäinpäivä on vasta ensi viikonloppuna ja kaivelin äkkiä koristeet esille. Kurpitsa oli ostettu jo ajat sitten kurpitsalyhtyä varten, mutta eipä sitä tullut tänä vuonna  kaiverrettua lyhdyksi asti. Viime vuonna oltiin lasten kanssa sen verran ahkeria, että kaiverrettiin oma Jack O´Lantern, mutta nyt tämä Halloween vähän yllätti ja kaiverrusinspiraatio oli jossain karkuteillä. Viime vuoden kaiverrusnäytteen näet täältä. Niinpä meillä on nyt sitten vain tuollainen oikea kurpitsa möllöttämässä koristeena telkkarikaapin päällä.  
Muisittekos muuten siirtää kelloja aamulla? Ihanaa saada tuo lisätunti aamuun. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille Halloween tunnelmissa!

7 kommenttia:

 1. Tänä vuonna ei tullut kurpitsoja hankottua kun pieniä valkoisia ei osunut silmiin. Lisätunti on kiva, mutta illan pimeneminen kovin aikaisin miellytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla tuo lisätunti on kyllä kiva, kun sai nukkua pidempään, mutta on tuo pimeys vaan niin ahdistavaa. Mukavaa uutta viikkoa sinne! :)

   Poista
 2. SEHR GEMÜTLICH schaut das aus,,,,

  wünsche noch einen schönen TAG
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  VastaaPoista
 3. Mä oisin kanssa juhlinut vasta ensi viikonloppuna Halloweenia :D

  VastaaPoista
 4. Lisätunti tuli tarpeeseen, kun eiliset Halloween-juhlat venyivät yli puolen yön. Ihanat koristelut!

  VastaaPoista
 5. Tuli joku kurpitsa kaiverrettua, silloin kun tytöt oli pieniä, mutta en muistanut koko juttua nyt! Toi kurpitsajuttu on kuitenkin hieman kaukaa haettu tänne meille, mut jenkkilään se sopii. Teillä näytti olevan ihan riittävät rekvisiitat Halloweeniksi, eipä sitä taideta tarvia muuta!
  Tunti lisää sopi hyvin, kunhan sen muistaa siirtää:)

  VastaaPoista