tiistai 1. marraskuuta 2016

MayBeatyn kasvonaamio testissä + lukijatarjous


Postiluukusta tupsahti kokeiltavaksi MayBeatyn kasvonaamiota, joka lupaa poistaa mustapäät, ihon epäpuhtaudet sekä kuolleita ihosoluja. Joten eikun kokeilemaan tuotetta. Ensimmäiseksi täytyy tunnustaa, että olen todella laiska käyttämään mitään naamioita tai kuorintaa, kun aina mukamas niin kiire ja aina ne unohtuvat. Viime aikoina ei ole tullut paljon hankittuakaan niitä, kun ovat yleensä sitten jääneet käyttämättä. Nämä Maybeatyn kasvonaamiot ovat yksittäispakattuja, joten ne on helppo myös ottaa mukaan ja paketissa löytyy yhtä käyttökertaa varten sopiva annos.

Lähetyksen mukana tuli kätevä levityssivellin, koska naamio on kuitenkin sen verran tahmeaa tavaraa, että olisi ollut vähän vaikeuksia levittää se sormilla. Siveltimellä tuo onnistui huomattavasti helpommin. Meillä olikin lasten kanssa oikein jännittävä hetki, kun kaksi isointa seurasi sivussa, että mitä ihmettä tuo äiti taas mahtaa touhuta ja 2 vuotiaskin eksyikin sitten kylppäriin, kun naamio oli levitetty kasvoille. Kyseinen ilme olisi kyllä pitänyt saada ikuistettua hänen astuessaan kylppäriin. Ei meinannut oikein sanoja löytyä, että mitenkä äiti on yhtäkkiä muuttunut mustaksi. Tähän ei voinut muuta kuin todeta, että äitihän nyt sitten vähän suuttui ja mustaksi muuttui, hih.


Naamio annetaan kuivua iholla n. 30-45 minutta ja sitten alkoikin se jännä vaihe. Mitenkäs tämän sitten mahtaakaan saada pois. Ensin kyllä meinasi uskoa loppua ja tuskanhiki hiipi otsalle, että ollaankos sitä vielä seuraavana päivänäkin musta (olisi ehkä vähän selitettävää töihin mennessä) vai pitääkös sitä lähteä hakemaan juuriharja, mutta kunhan tuosta naamion reunasta saa vaan otteen, niin se lähtee repimällä pois. Ei ehkä ihan miellyttävin kokemus tuon poistaminen, kun iholla, varsinkin poskien sivuilla, on yleensä sellaista baby karvoitusta ja arvatenkin tuo tarttuu niihin kiinni superliiman tavoin ja samalla saa karvojen vahauksen. Onneksi olin ollut sen verran fiksu, että en ihan reunoille asti sitä levittänyt, mutta kyllä tuo silti tosi tiukassa oli. Lisäksi ensi kerralla laitan myös kyllä hiukset kiinni, koska muutama päässä kiinni ollut irtohius oli myös jämähtänyt siihen kiinni.

Lasten piti sitten ihan ulkoa juosta katsomassa, että mitenkäs se äippä siellä pärjää 30 min päästä vai saavatko he sitten loppujen lopuksi sen mustaksi muuttuneen äipän vähän pidemmäksi aikaa. Jännittyksellä siis yhdessä tuota otettiin pois ja oli niin jännittävää, että en sitten huomannut edes tästä vaiheesta ottaa teille kuvia tai lopputuloksesta. Muutaman hikipisaran jälkeen naamio oli saatu pois kasvoilta ja lopputulos oli kieltämättä tasaisempi ja pehmeä kuin vauvan peppu ja pienet epäpuhtaudet olivat myös poissa. Tosin niistä kohdin, joita niitä on eniten esim. juuri nenän päällä, niin olivat kyllä edelleen suurimmaksi osaksi edelleen tallella, mutta pienemmät epäpuhtaudet naamio oli kyllä vienyt mennessään.

Mikäli ole kiinnostunut kokeilemaan tuotetta, niin koodilla cridemask saat tuotteet kokeiluun 30 % alennuksella. Klikkaamalla tämän linkin takaa alennus aktivoituu kassalle mennessä.2 kommenttia:

  1. Tuota haluaisin nimenomaan testata nenään. Aika hurjan kuuloinen maski :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo meinasi alussa uskoa loppua, että saakos sitä oikeasti enää irti naamasta, mutta onneksi sentään lähti, vaikka vähän nipistelikin. Nenässä yleensä ihmisillä on eniten epäpuhtauksia ja harmi, että ei ihan siihen kohtaan tehonnut kovinkaan hyvin kuitenkaan, mutta onhan se toisaalta ihan ymmärrettävää, että mikään naamio ei voi niitä kokonaan poistaa, vaan tarvitaan vähän tehokkaampia keinoja.

      Poista