keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Vaaleanpunainen pikkuneidin huone


Eipä ole pitkään aikaan tullutkaan laitettua tänne kuvia meidän lastenhuoneista.  No ehkä osasyynä on se, että ne ovat aina niin kaaoksen vallassa, että kuvia ei pysty ottamaan ja niiden siivoaminen on aina yhtä taistelua, että olen päättänyt luopua hommasta. No kerrankin oli hetkisen siistiä. Taisivat olla lapset jossain poissa silloin, kun oli näinkin siistiä edes hetkisen.


Kuten kuviasta näkyy, niin meillä tykätään vaaleanpunaisesta tai siis ainakin äippä tykkää. Saas nähdä koska tuo pikkuneidin mieli muuttuu. Siinä vaiheessa pitääkin sitten aika iso uudistus tehdä, että saadaan kaikki vaaleanpunainen pois.


Meillä tykätään onneksi vielä prinsessoista ja kaikesta hempeästä, joten nämä ovat vielä saaneet olla esillä. Pikkuneiti taisi olla alakuvan kuvassa muutaman vuoden ja siinäkin tuo tuttu vaaleanpunainen sävy.Mikäs teillä on tyttöjen lempiväri? Mitäs vaaleanpunaisen tilalle on tullut?

4 kommenttia:

 1. Ihana huone ja tuota vaihetta minäkin vielä, snyyf, muistelen:) Nimittäin meilä se väri on nyt harmaa ja juuri parin päivän sisällä vanhempi neitokainen maalaa eri sävyisellä harmaalla huoneensa ja miettii, tosin mun ehdotellessa taustalla, että vetäisi yhden seinän mustaksi! Siinä pieni ero tuosta pinkistä huoneesta tähän meidän tummuuteen:D Mutta hän otti ja tilasi isomman sängyn ja minä heitin idiksen maalauksesta, kun sitä maalia tuossa nurkissa pyörii vielä kesän maalauksien jäljiltä, niin hänelle se sopi. Säästyi pitkä penni. Että mä osaan olla ovela!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oi vitsit miten ovela äippä ;) Musta onkin aika iso muutos, mutta toisaalta voi toimia tosi hyvin tehosteena. Harmaa muuten sopisi tosin hyvin vaaleanpunaisen kanssa ;)

   Poista
 2. Meillä vaaleanpunaisen jälkeen tuli suoraan musta-valkoisuus. Nyt on sävyt pehmenneet ja huoneessa on valkoiset seinät, harmaata ja beigeä tekstiileissä. Meidän neiti on jo kyllä 18v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on edelleen lempivärinä vaaleanpunainen, tosin ei ehkä ihan omassa huoneessa, mutta vaatepuolella :) Johtunee varmaan siitä, että silloin 70-luvulla oli niin tylsät värit ainakin omassa lastenhuoneessa tai sitten oli todellakin niitä ihania oransseja ja kirkkaan vihreää, joita löytyi meidän mökiltä vielä muutama vuosi sitten. Harmaa ja beige ovat kyllä hyviä seesteisiä värejä. Saas nähdä koska meidän neiti sanoo, että nyt lähti kuules äippä kaikki tämä vaaleanpunainen krääsä ja uutta väriä tilalle. Sitä päivää kauhulla odotellessa :)

   Poista