keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Samsung Wireless kaiutin R3


Sain Buzzadorilta uuden Samsungin langattoman kaiuttiminen testaukseen ja mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa aamu hyvällä rauhallisella musiikilla. Kännykästä tai tabletista vaan sopiva kappale ja aamutoimet käyntiin. Tämä kaiutin on siitä kiva, että se tuottaa äänen laadukkaasti joka suuntaan, joka mahdollistaa äänen kuulumisen täyteläisempänä koko huoneessa. Ainoa miinus tässä mallissa on se, että tässä kaiuttimessa ei ole sisäänrakennettua akkua, vaan se pitää olla pistorasiassa kiinni ja lisäksi johto oli aika lyhyt. Muotoilusta annan kyllä täydet pisteet ja äänenlaatukin on ihan ok tuon hintaiseksi kaiuttimeksi.

Kaiuttiminen asennus oli myös helppoa. Omalle Android tai iOS laitteellesi voi ladata Multiroom-sovelluksen ja kaiutin liitetään WiFi-verkkoon. Toki kaiutin toimii myös Bluetooth -yhteyden kautta, jos haluaa ihan yksinkertaisen liitännän. Kaiutin tukee myös monia musiikkipalveluita kuten Spotify, Tunein ja Deezer. Kaiuttimen voi liittää myös langattomasti Samsung Smart TV:n kanssa. Meiltä tuo Samsungin TV sattuukin löytymään, mutta en ole vielä ehtinyt sitä siihen liittämään ja testaamaan tai siis rehellisesti sanottuna itseasiassa huomasin juuri, että meillähän on Samsungin telkkari. 

Kaiutinta on saatavana mustana ja kuvassa näkyvänä helmenvalkoisena.


4 kommenttia:

 1. Tyylikkään näköinen kaiutin, ei tule silmille sisustuksessa.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykästyin tuohon kaiuttimen ulkonäköön. Sopii hyvin kaikenlaisiin sisustuksiin ekä tosiaan hypi silmille.

   Poista
 2. Onpa kaunis kaiutin, tuon kelpuuttaisin meillekin!
  Oi kuinka ihana RM:n tarjotinpöytä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo tarjotinpöytä on kyllä käytännöllinen. Toimii nyt hyvänä alustana tuolle uudelle tyylikkäälle kaiuttimelle.

   Poista