tiistai 29. marraskuuta 2016

Riviera Maisonin kerrostarjotin


Joulu rupeaa hiipimään meille jo ja rakentelin uudesta Riviera Maisonin kerrostarjottimesta meille tuollaisen jouluisen asetelman, jossa mm. maalaamiani käpyjä sekä taikataikinasta tehtyjä tähtiä, jotka maalasin kanssa valkoisiksi ja sirottelin vähän hilettä kostean maalin päälle.  Joukkoon mahtui myös parit RM:n tuikut ja kuusimetsän sekaan vielä parit sarvipäät. Mielestäni tuli ihan kiva, mutta makunsa kullakin. Joidenkin makuun ehkä liian äitelä, mutta itse kun tykkään tuollaisesta runsaasta tyylistä, niin meille passeli.

Tämä uusi Riviera Maisonin Pont de Sévres Etagere 2 layer kerrostarjotin sekä puinen Nicolas Vahen leikkuulauta saapuivat ihanasta sisustusliike Dreamsistä. Pitkään olen miettynyt tuollaista kerrostarjotinta, koska siihen saa juurikin rakennettua kaikkia kivoja asetelmia ja toimii myös kätevänä kahvipöydän katseenvangitsijana tai ties vaikka tuo päätyisi kylpyhuoneeseen hajuvesien telineeksi. Plussaa saa myös korkeat reunat, joten pysyy piparit ja keksitkin menossa mukana eivätkä tipahtele.
Nyt meillä on vähän tyylikkäämpi leikkuulautakin, jossa kehtaa laittaa vaikka juustot pöydälle esille. Eipä tuota muovista leikkuulautaa oikein viitsi laitella mihinkään ihmisten ilmoille. Tämä Nicolas Vahen leikkuulauta on akaasia puuta ja tämä leikkuulauta on isompi versio kahdesta eli 28 x 38 cm. 


Sitten vielä kuvia iltahämyssä, kun tuikut palavat.Sisustuliike Dreamisin nettikauppaan pääset kurkkaamaan tästä. Liikkeellä on nettikaupan lisäksi ihan kivijalkamyymäläkin Kouvolassa osoitteessa Kouvolankatu 10, joten jos tuolla päin liikutte, niin kannattaa ihmeessä käydä piipahtamassa. Sisustusliikkeen valikoimaan kuuluvat mm. seuraavat tuotteet: Riviera Maison, Pappelina, Nicolas Vahe, Luin Spa, Bukowski, Lyhtytalo sekä Svanefors. Kaikki niin ihania merkkejä!

7 kommenttia:

 1. Rakastan kerrosvateja <3
  Tämäkin on todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kerrosvadit ovat tosiaan tosi käteviä, vaikka vaativatkin vähän enemmän säilytystilaa, mutta meillä niihin kyllä keksitään aina jotain ja otetaan ne tavarat sitten pois, kun otetaan kerrosvadit tarjoilukäyttöön :)

   Poista
 3. Upea kerrosvati! Kaunis jouluna ja sopii muulloinkin käyttää. Riviera Maison osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! RM:n kyllä osaa tehdä niin kauniita juttuja. Meiltäkin löytyy jo aika monta kerrosvatia, mutta taas vaan mahtui vielä yksi lisää :)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia! <3 Todella upea asetelma, ei yhtään liian runsas!

  VastaaPoista