lauantai 19. marraskuuta 2016

Gantin tähtipussilakanat


Meille tuli Sisustus Fannystä ihanat Gant Homen vaaleanharmaat tähtipussilakanat. Olen monesti ihastellut näitä tähtipussilakanoita, mutta on sitten aina jäänyt kuitenkin hankkimatta, kunnes nyt löysivät meiltä hyvän kodin. Sanokoot muut mitä tahansa, että tähdet olisivat so last season, mutta meillä ne on ainakin vielä in ja mielestäni tähtikuviointi on kuitenkin aika ajaton, vaikka taisi tuossa jokunen tovi sitten olla aikamoinen tähtimania päällä. Niin raidat kuin tähdetkin ovat mielestäni aika ajattomia ja tähti kuviona on vaan niin kiva. 

Nämä tyylikkäät Gant Homen pussilakanat ovat 100 % satiinikudottua egyptinpuuvillaa eli ovat ihanan pehmeät ja iholle miellyttävät. Erityisen plussan saa pussilakanoiden vetoketju kiinnitys, joka kestää myös mankeloinnin. Tosin meillä ei ole kyllä mankelia, mutta monesta taloudesta sellainen vielä löytyy. Tuo vetoketju on kyllä tosi kätevä, kun peitto pysyy nyt kunnolla pussilakanan sisällä eikä aina kurkistele sieltä ulos. Tässä Gant Home Stars pussilakanasetissä on n. 2 cm halkaisijan tähdet ja pussilakanoita voi pitää kummin päin tahansa. Toisella puolella on valkoisella pohjalla harmaa tähdet ja toisella taas vastavärit.

Sisustus Fannyssä on nyt mukava tarjous Gant Homen pussilakanan ostajalle. Normaalihintaisen pussilakanan mukaan saa saman sarjan tyynyliinan kaupan päälle. 

Sisustus Fannyn nettikauppaan pääset tästä. Liikkeellä on myös kivijalkamyymälä Lahden keskustassa osoitteessa Vapaudenkatu 10, jonne on myös saapunut kaikkea ihanaa jouluista uutta.

Sain vihdoin ja vihdoin isäni avustuksella tämän peruan pään seinälle asti. Oli alunperin meidän eteissä, mutta ei ehtinyt olemaan siellä kuin alle päivän, kun joku kolhaisi sen alas seinältä ja sarvi katkesi. Kesti vähän sen liimaaminen ja nyt vihdoin sarvipää on taas ehjä ja löysi nyt tiensä vähän rauhallisempaan paikkaan tuijottelemaan. Sopii myös tuonne makuuhuoneen väritykseen.


Nyt meillä nähdään ihania Gantimaisia tähtiunia!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti