torstai 17. marraskuuta 2016

Indiedaysin Inspiration Day ja Blog Awards 2016


Meikäläisen postaukset tulevat nyt vähän jälkijunassa, kun tämäkin Indiedaysin Inspiration Day ja Blog Awards olivat jo melkein parisen viikkoa sitten. On vaan niin hirmu kiire koko ajan ja päivät menee tietysti töissä ja iltaisinkin nyt lähes joka ilta jotain kissanristiäisiä ja lasten harrastuksiin kuskaamisia ja vielä osui muutaman päivän työreissukin, joten eipä ole kotona tullut paljon oleiltua. Laitetaan tämä postaus nyt kuitenkin vielä, kun kerran kuvatkin on otettu silloin.

Indidaysin BID ja IBA 2016 vietettiin tänä vuonna konepaja Brunossa. Kivasti oli satanut luntakin juuri silloin ja pakkanen paukkui, joten kaivoin valkoisen turkkini varastosta päälle. Eipä tätä ole paljon tullut pidettyä. Lähinnä kun on ollut jotain juhlia, niin on tullut kaivettua tuo.


Kuva Emma Tähkäpää
Päivätilaisuudesta ei tullut paljoakaan otettua kuvia, kun enemmänkin meni höpöttelyn puolelle mukavien blogituttujen kanssa, joten ihan muutama räpsy vain itse tilaisuudesta. Parasta antia tuolla tilaisuudessa onkin juuri muiden bloggaajien näkeminen. Puhuttavaa kun riittää aina niin paljon.Blog Awardsien illan tyylini näkyykin sitten alla. Sopivasti löysä pikkumusta. Taitaa tämä mekko toimia nyt tämän vuoden pikkujoulumekkona, kun kerran on hyväksi todettu.Mukavaa torstain jatkoa. Kohta saadaan nauttia viikonlopusta!

4 kommenttia: