maanantai 28. marraskuuta 2016

Ticketin tähtihaalari ja -25 % lukijatarjousTalvi tuossa pikaisesti tuli ja meni ja saatiin jo muutama viikko nauttia oikein kunnon talvestakin ja lumesta. Taisi olla tämä Etelä-Suomi silloin Suomen lumisin paikka ja lapset tietysti nauttivat, kun saivat peuhata lumessa. Nyt sitten saapuivatkin taas nämä vesikelit, mutta kyllä tuo talvi tuolta takaisin tosiaan tulee ja taitaa jo tällä viikolla saapuakin uusi lumirintama.

Nyt kun tuo talvi saapuu taas takaisin, niin pitää kiinnittää huomiota taas lasten talvipukeutumiseen ja laadukkaisiin talvivaatteisiin, jotka kestävät ja pitävät myös vettä jonkin verran. Märissä vaatteissa on niin ikävä peuhata. Lasten Taikamaassa on runsas lasten ulkovaatevalikoima, josta tämä Ticket to Heavenin Stars Snowbaggie toppahaalarihaalarikin kotiutui meille. Valikoidessani tuota haalaria, niin en edes kiinnittänyt sen kummemmin huomiota haalarin kuviointiin, vaan enemmänkin väritykseen. Vasta sitten kotona huomasin, että siinähän on tähtikuvioita. Tosin olisihan nuo tähdet tuossa haalarin nimessä mainittu, mutta en näköjään liiemmin nimeä sitten lukenut. No onneksi oli positiivinen yllätys näin tähtifanille.

Meillä on vuosikausia luotettu mm. Ticket to Heavenin talvivaatteisiin Reiman ja Racoonin lisäksi ja ovat olleet kaikki laadukkaita. Tosin ei ole meidän isommalle herralle sellaista merkkiä ja kangasta vielä keksitty, että ei olisi polvet kontattu rikki jossain vaiheessa talvea, mutta tällä pienemmällä herralla ja pikkuneidillä ovat polvetkin vielä pysyneet ehjänä, mutta eiköhän tuo pienimmäinen herra tule perässä tuossa konttailussa jossain vaiheessa. Pojat ovat aina poikia ja aina pitää touhuta jotain maantasalla. Nuo haalarit kun eivät oikein tykkää hiekan, jään ja asfaltin yhdistelmästä pidemmän päälle, mutta toisaalta kulutustavaraahan nuo ovat eikä olekaan tarkoitettu ikuisiksi. 

Sitten vähän teknistä tietoa itse haalarista. Haalarin vedenpitävyys on 10000 mm ja saumat on teipattu. Kulutuksenkesto on yli 50000 rubs. Haalarissa on ihana karvareunainen ja säädettävä huppu, joka on myös irrotetta kuten myös karvakin. Kauluksesa, hupussa ja itse haalarissa on fleecevuori ja kyynärpäistä hihansuihin ja polvista lahkeisiin on liukaspintainen vuori, joka helpottaa pukemista.

Sitten tähän kivoimpaan asiaan. Lasten Taikamaa tarjoaa lukijatarjouksena normaalihintaisista Ticket to Heaven, Reima ja Racoon vaatteet sekä Mini Rodini topat -25 % alennuksella koodilla TALVI. Tässä vaiheessa alkutalvea tuo onkin ihan kiva alennus. Alennus on voimassa lauantaihin 3.12.2016 asti. Lasten Taikamaan sivustolle pääset tästä.
2 kommenttia:

 1. Onpa nätti haalari. Tarhatätinä tykkään myös Ticketin haalareista, kestää hyvin kosteittakin.
  Kivaa viikkoa Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ticketin haalarit ovat tosiaan yksi parhaimmista ja kestävät hyvin kulutusta ja käyttöä.

   Poista