maanantai 21. marraskuuta 2016

DIY nimikoitu pussukka


Palataanpas vähän kesäisempiin tunnelmiin ja yhteen ompeluprojektiini. Aika vähän on enää tullu ommeltua, kun ei ole vaan aikaa, vaikka ompelu onkin aika terapeuttista. Nyt pikkuneiti sai oman nimikoidun pussukan äidin ompelukoneen tuotoksena. Sinne voi kerätä sitten kaikki aarteet ja ne aina kadoksissa olevat pinnit ja hiuslenksut. Tein tuon nimen kirjailevalla ompelukoneella ompelukurssilla ja pussukan ompelin sitten myöhemmin valmiiksi. Päälle laitoin pitsivetoketjun, jonka olin ostanut jostain messuilta joskus. Olisi kyllä kiva ommella enemmänkin, mutta kun ei vaan tuo aika riitä millään. Ehkä sitten joskus eläkepäivillä tai eikös ne eläkeläiset ole vielä kiireisempiä, kuin me työssäkäyvät?


Hempeän vaaleanpunaista uutta viikkoa! Minulla olikin sitten tänään klo 3 yöllä herätys, kun piti lähteä klo 4 kohti lentokenttää. Suunnataan ystäväni kanssa aamulennolla Köpikseen. Vietetään tyttöjen päivä Köpiksessä ja luvassa tietysti shoppailua ja joulumarkkinoilla käyntiä. Yöksi sitten kotiin. Lento on kuitenkin vain vähän yli tunnin ja kun ajoissa tilaa, niin alle 100 euron pääsee edes takaisin, joten ihan sopiva päiväreissukohde. Lisäksi päivä on riittänyt ihan kivasti shoppailuihin ja aika väsy sitä onkin sitten ollut kun yöllä pääsee kotiin, mutta ollut ihan kiva piristys ja vaihtelua. Tämä viikko on muutenkin aika kiirus, kun joka ilta töiden jälkeen ohjelmaa. On koulun discoa vanhempien kera, pikkujouluja, pr-tilaisuuksia ja jossain välissä pitäisi ehtiä vielä hinnoittelemaan vielä kirppiskamatkin la aamun itsepalvelukirppikselle. Huh tässähän rupeaa jo ihan stressiä pukkaamaan. 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana pussukka. Nimi ja pitsivetskari ovat upeita yksityiskohtia.
  Mukavaa shoppailupäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihana pussukka ♥ Itselläkin ompelu jäänyt vähälle, ja voin kertoo et kun lapset ovat lentäneet pois kotoa niin aikaa ei ole sen enempää vaikka kuvittelinkin joskus niin :D
  Kiitos tuosta matkavinkistä, aionkin ehdottaa ystävälle tuollaista päivän reissua, sopisi hyvin kiireisen arjen keskelle. Mukavaa päivää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todellakin tuota Köpistä. Kiva päivälomakohde ja meneehän sitä laivallakin esim. Tallinnaan tai Ruotsiin vaan muutamaksi tunniksi ja matka kestää niihin pidempään, kuin tuo vähän yli tunnin lento Köpikseen ja tuolla saa kivan päivän. Voisin melkeinpä kirjoittaa sitten kun ehtii ihan tuollaisen vinkkipostauksen tuosta meidän Köpiksen reissusta.

   Poista