sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Instrumentariumin syksyn trendejä

*Postaut totetutettu yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa*

Kuva Sanni Riihimäki

Piipahdin Indiedaysin Blogger´s Inspiration Dayssä Instrumentariumin Trendwalk pisteellä tutustumassa syksyn 2016 uutuuskehyksiin ja näin jokapäivä silmälaseja pitävänä erittäin mieluisa vierailukohde, vaikka tuo silmälasien valinta on aina niin vaikeaa ja tuntuu, että mikään ei sovi ja ne vanhat ovat aina ne parhaat, mutta jostain ne oman tyyliset lasit sitten aina onneksi löytyvät. 

Instrumentarium on avannut uuden tyylisivuston nimeltään TrendWalk, josta löytyy inspiraatiota, kiinnostavia tyylejä sekä trendejä pitäen sisällään myös kehystrendit. TrendWalk sivusto keskityy kolmeen eri muotikaupunkiin. Edustettuina ovat Lontoo, Milano sekä Pariisi, joiden muotiviikkoihin pääsee myös tutustumaan sivustolla kolmen eri bloggaajan kera. Kaikissa kaupungeissa on tullut joskus pistäydyttyä, mutta täytyy tunnustaa, että tykkään eniten klassisesta Lontoon tyylistä, johon kuuluu luonnollisesti Burberry, jonka kehykset itseltäni tällä hetkellä löytyvätkin.  Nykyään kehystrendinä on aika voimakkaan väriset pokat ja vielä aika kookkaina. Muodissa näkyy vivahteita 80-luvulta ja 90- luvun tyyli on nostanut myös päätään isoimpien muotitalojen catwalkeilla. Oi ihanuus ne kaikki olkatoppaukset ja permanentit, jotka liittyivät 80-luvulle. Toivottavasti niitä ei kuitenkaan nähdä tulevaisuudessa!

 Siirryin itse jokunen aika sitten hengettömistä kehyksistä (jonka tyylisiä olin pitänyt niin kauan kuin muistan) mustiin Burberryn kehyksiin, joiden kanssa oli aluksi vähän totuttelemista, mutta nyt kun niihin on tottunut, niin tykkään tosi paljon, vaikka aluksi arastelin tuota sävyä ja silmälasien näkyvyttä, kun oli tottunut tuollaisiin näkymättömiin pliisuihin kehyksiin. Pukeutumistyylini töissä on aika businessmäisen klassista ja aika mustavoittoista myös, joten mustat kehykset olivat oikeastaan ihan nappi valinta ja tuovat myös ilmettä kasvoille. 

Jos sinulla on uusien kehyksien hankinta harkinnassa, niin käyhän kurkkaamassa Instrumentariumin syksyn naisten kehysvalikoima täältä ja syksyn kehystrendit 2016 näet täältä. Tässä postauksessa päässäni parit uudet Instrumentariumin kehykset, joita tuli sovitettua tilaisuudessa.

2 kommenttia:

 1. Hyviltä kyllä näyttää nuo kokeilemasi pokatkin.
  Itse tykkään vähän tuollaisista isommista pokista, siis omiin kasvoihini ne mielestäni sopii parhaiten. Löysin myös pokat jotka eivät sovi minulle ollenkaan, sellaiset pyöreät, niin kuin Harry Potterilla :)
  Ihanaa sunnuntaita ja ensimmäistä adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noiden silmälasien valkkaaminen on jotenkin aina niin vaikeaa, kun ei tunnu ensin mitkään sopivan ja aina ne omat vanhat näyttävät vaan parhaimmilta kun on niihin tottunut. Onneksi on asiantuntevaa henkilökuntaa yleensä auttamassa valintaa.

   Poista