tiistai 8. marraskuuta 2016

Kurvit esille Esbelt korsetilla


Hahaa! Nyt on päättynyt kadonneen vyötärön metsästys ja voi miten helposti se löytyikään. Ei tarvinnut nähdä yhtään nälkää tai viritellä mitään dieettejä. Tällaiset laihikset käy kyllä meikäläiselle! Löysin nimittäin I love me -messuilta Biancaneven ständiltä tämän mahtavan Esbelt urheilukorsetin. Se istui kuin hansikas ja kadonneet kurvitkin ilmaantuivat kuin tyhjästä. Tosin kotona sitten olikin ensimmäisellä käyttökerralla vähän haasteita. Yhdessä meidän 8 vuotiaan pikkumiehen kanssa sitten hampaat irvessä yritettiin saada tuota päälleni ja voi sitä naurun määrää, kun tuskailtiin tuon kanssa ja sain kyllä kuulla, että "äiti sä oot liian paksu tähän. Mä luovutan nyt kohta. Mun voimat ei riitä". No vihdoin ja viimein sitten saatiin se viritettyä tuskan hien saattelema päälle, kun huomasin, että oho se onkin ylösalaisin ja ei ihmekään, että ei meinannut mennä päälle. Auttoi huomattavasti kun käänsi tuon, niin johan mahtui makkaratkin sisään. No blondilta ei voi olettaa heti ensi yrittämällä onnistumista ;)


Jos sinullakin on kadonneen vyötärön metsästys käynnissä, niin kannattaa kurkata Biancaneven nettikauppaan tai käydä ihan liikkeessä paikanpäällä sovittamassa oman korsetin koko. Kivijalkamyymälät löytyvät Helsingistä Galleria Esplanadista ja Tampereelta Tullintori kauppakeskuksesta. Nettikaupassakin on hyvät ohjeet, miten löytää oikean kokonsa. 

Waist trainer on valmistettu 100 % luonnonkumista, joka on yhdistetty pehmeään puuvillavuoriin. Korsetti onkin erittäin miellyttävän tuntuinen päällä ja pysyy myös hyvin paikoillaan eikä rullaannu. Itse olen käyttänyt tuota nyt jumppatunnilla ja hyvin on todellakin pysynyt päällä. Korsetti myös tukee hyvin eli vähentää näin myös mahdollisia selkäkipuja ja korjaa ryhtiä.

Mikään ei estä myöskään käyttämässä tätä korsettia myös ihan muutoinkin kuin urheillessa. Nyt kun pikkujoulukausikin taas käynnistyy, niin tuolla korsetilla saa kyllä kadonneen vyötärön taas niin ihanasti kuntoon pikkumustan alle ja se nostaa myös vähän rintoja, koska se asettuu juuri niiden alle. Tosin se tunne, kun otat tuon pois ja ne kaikki ihanat makkarat taas pullahtaa takaisin esille, ei ole kovinkaan mieltä ylentävä, mutta olipahan edes vähän aikaa ne kurvit kohdillaan. Hih, pikkujouluillan päätteksi prinsessasta kuoriutuikin sitten taas sammakko, hahaa! Ja ei kai se ole niin vakavaa! Vähän pitää ollakin mistä ottaa kiinni ;) 

Biancaneven nettisivuille pääset tästä ja korsetin tiedot näet täältä. Korsetit näyttivät olevan muuten juuri -20 % alennuksessa.

4 kommenttia:

 1. Ompa kätevän näköinen korsetti. Korsetti, tukisukkahousut, tukikalsarit, pushupit ja menoks. Kyllä tässä iässä tarvitaan vähän nostoapuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se maan vetovoima, joka perskutarallaa vetää kaikki roikkumaan ja jotain on tehtävä niiden liftaamiseksi ja uhmattava tuota maan vetovoimaa. Onneksi keinoja on monia ;)

   Poista
 2. Hehee kiitos piristävästä kirjoituksesta:D.Aistiyliherkkänä ja vapaiden mahamakkaroiden puolustajana (;D) voin kuvitella mikä ihana tunne olisi riisua korsetti,mutta toisaalta selän tueksi tuollaisen voisin ostaakin:)

  VastaaPoista
 3. Korsettia en ole käyttänyt sitten häitteni, mutta muotoilevan spanxalusmekon puen pikkumustan alle

  VastaaPoista