torstai 27. heinäkuuta 2017

Leikkimökkielämää


Ihanaa kun on kesä ja saa nauttia taas lasten kanssa mökkielämästä ja myös mökin leikkimökistä. Meidän kesämökki on aika pieni, joten tällä leikkimökillä lapset saavat vähän lisätilaa leikkeihinsä ja samalla äippä saa myös sisustella tätä. Tosin tämä leikkimökki on sisustettu täysin joko mökin varastosta löytyneillä tavaroilla, jotka ole tuunannut tai sitten kirppislöydöillä.

Leikkimökistä löytyy tietysti lasten leikkihella, jonka löysin kirppikseltä monta vuotta sitten. Keittoastioina on isovanhempieni vanhoja emaliastioita ja kirppikseltä löytyneitä hedelmiä, jotka ovat toimineet joskus kaupan somisteina. Vielä kun saisi tuon pienimmäisen uskomaan, että niistä ei saa haukata, kun on kohta jokaisesta omenasta pala poissa, kun pitää haukata niistä äidin kiusaksi.

Nämä pupu ovistopparit tervehtivät vastaantulijaa ja ottavat vieraat ilolla vastaan 

Tein joskus vanhasta peilistä liitutaulun tänne leikkimökkiin. Maalasin peilin kehykset valkoisiksi ja käänsin peilin nurinpäin ja maalasin liitutaulumaalilla. Joskus tuli ommeltua myös tuo viiri leikkimökin piristykseksi. Leikkitasona toimii vanha puuarkku, jonka ostin vuosia sitten huutokaupasta ja maalasin sen valkoiseksi. Saa laitettua myös leikkimökin leluja tuonne piiloon ja toimii myös samalla leikkitasona, kun on sopivan matala.Leikkimökki näyttää väritykseltään vielä hetkisen tältä ruskealta. Nimittäin se tulee kohta saamaan vaaleansinertävän sävytyksen kuten kaikki muutkin mökin rakennukset. Saatte sitten kuvia loppukesästä kun maalausurakka on tehtynä. 

Ihanaa kesäistä heinäkuun jatkoa!

6 kommenttia: