lauantai 15. heinäkuuta 2017

Mikkelin asuntomessut 2017

Mikkelin asuntomessut avautuivat yleisölle eilen perjantaina 14.7 ja jatkuvat kuukauden ajan 13.8 asti. Asuntomessuthan ovat tietysti jokaisen sisustajan ja rakennuttajan ykköskohde tänä kesänä, joten intoa puhkuen lähdinkin taas katsastamaan messukohteita kauniin Saimaan rannalle. 

Minulla oli ilo osallistua medialle tarkoitettuun päivään torstaina ennen messujen avautumista yleisölle, joten lähdinkin matkaan jo hyvissä ajoin keskiviikkona. Näin oli valmiina jo messuaamuna paikan päällä ja yövyin messuja edeltävän yön Löydön Kartanossa Ristiinassa, josta matkasin sitten heti torstai aamuna messutunnelmiin. Löydön Kartanosta ei ole matkaa messuille kuin 15 minuuttia, joten matka taittuu nopeasti. Tästä Löydän Kartanosta on tulossa ihan oma postauksensa, jonka linkitän tänne kunhan ehdin käymään kuvat läpi. Tuli nimittäin napattua reissusta melkein 600 kuvaa, joten ei ole ainakaan materiaalista pula. Kävimme myös aivan ihanassa Tertin kartanossa nauttimassa oikein maittavan buffet illallisen, josta myös tulossa ihan oma postauksensa. Ehdottomasti myös käymisen arvoinen paikka, jos tuolla Mikkelin suunnalla liikkuu. 

Jaottelen näitä asuntomessupostauksia myös hieman, jottei tule ihan kuvaähkyä yhdellä kertaa. Tässä postauksessa näitä yleistunnelmia, olohuoneita ja joitakin keittiöitä ja kylppäreitä. Makuuhuoneista ja kauneimmista ruokailutiloista  tulossa ihan oma postauksensa. 

Vaikka asuntomessuilla on aina todella kiva käydä, niin on se vaan niin masentavaa palata messujen jälkeen omaan kotiin. Voi ankeus miltä oma koti näyttääkää, mutta  onneksi on pää täynnä uusia ideoita. Oi, ja vitsit kun iski myös vähän rakennuskärpänen, joten saas nähdä vaikka tässä vielä joku päivä iskisi tuo oikein kunnolla ja löytäisin itseni rakennusprojektin kimpusta. No sulatellaan tuota ideaa ihan rauhassa vielä ja selvitellään mahdollisuuksia. 

Sitten tähän kuvapläjäykseen. Nauttikaahan! Valitettavasti en osaa sanoa, että mikä kohde on mistäkin talosta, kun en tehnyt muistiinpanoja ja kohteita on kuitenkin 31 niin arvatenkin menevät jo sekaisin, mutta ei anneta sen häiritä, vaan nautitaan näistä kauniista taloista ja sisustuksista kuvien kera.


 
 

Onkos teillä suunnitteilla piipahtamista asuntomessuille?

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun pääsin mukaan kurkkimaan messuille. Luultavasti tänä messuvuosi jää nyt väliin.

    VastaaPoista