maanantai 14. elokuuta 2017

Testauksessa Zuii organic


Täällä ollaan ihan Australia fiiliksissä. Sain nimittäin testaukseen Australian auringosta Suomeen rantautuneen luomusertifioidun meikkisarjan tuotteita Zuii Organic Nordicilta. Haaveissa olisi vielä joskus käydä kyseisessä kenguruiden maassa ihan paikan päällä, mutta fiilistellään nyt ensin näiden australialaisten meikkien parissa.

Zuii:n tuotteet ovat siitä mielenkiintoisia, että meikkivoiteiden pohja on koostettu ihon hyvinvointia ajatellen, joten ne myös samalla hoitavat ihon kuntoa. Eli saat vähän niinkuin kaksi samalla hinnalla. Ihon hoidon sekä kauniin meikin. Mikäs sen parempi diili. Zuii on myös 100 prosenttisesti luonnollinen, luomusertifioitu ja eläinkokeeton eli aivan täydellinen myös tuolta kannalta ajateltuna.




Erityisesti tykästyin tähän Zuii:n Organic Liquid Foundation meikkivoiteeseen. Hoitavista aineosista valmistettu meikkivoide sopii myös kaikille ihotyypeille. Kehäkukka ehkäisee tulehdusta, aloe vera parantaa ja rauhoittaa, E-vitamiini kosteuttaa ja antioksidanttinen C-vitamiini siloittaa ihon hienoja juonteita. 

Minulla oli testauksessa meikkivoiteen värisävy Olive fair, joka on keltapohjainen sävy, joka sulautui täydellisesti oman ihoni väriin. Pigmettipitoisuudeltaan meikkivoide oli mielestäni suht hyvä ja voiteen kuvataan olevan puolipeittävä. Voide oli helppo levittää tasaiseksi ihan sormillakin ja sai lisättyä myös päälle kerroksia ilman, että meikkivoide rullautuisi ikävästi kasvoille eikä se pakkeloitunut. Meikkivoiteella sai aikaan aika luonnollisen näköisen meikin, mutta ihan kaikkia ihon virheitä sillä ei saanut peittoon. 

Meikkivoiteen alle sopii erinomaisesti sarjan Zuii Organic Foundation Primer meikinpohjustusvoide, jonka ruusuvesi rauhoittaa, auttaa kontrolloimaan ihon rasvatasapainoa ja vähentämään tulehduksia. Meikinpohjustusvoide kosteuttaa ja tasoittaa myös ihon pinnan meikkivoidetta varten eli jos on tullut iän myötä jo juonteita, niin tämä on oiva apu niihin. Itselläkin on jo ilmaantunut juonteita ja voi miten ikävästi meikkivoide voikaan niihin pakkautua ja juonteet korostuvat entisestään.


Zuii Organic Loose Powder Foundation on irtopuuteri, joka tuoksuu myös ihanan kukkaiselta. Rasian pohjalla puuterin seassa on luomuruusun terälehtiä. Tuote on 100 prosenttisesti luonnollinen sisältäen mm. aloe veraa, kameliankukan siemenöljyä sekä rohtosalkoruusua.

Mikäli kaipaat hoitavaa huulipunaa, joka samalla ravitsee ja kosteuttaa huulia, niin Zuii Organic voidemainen huulipuna on oivallinen valinta tähän tarkoitukseen. Huulipunan koostumus on aika täyteläinen ja puolimattaista koostumusta on rikastettu jojoballa ja auringonkukalla. Lisäksi huulipunassa on A- ja E-vitamiinia sekä aloe veraa. Itselläni on testauksessa värisävy Cashmere. Ehkä olisin kaivannut tähän vähän enemmän pigmenttiä, mutta toisaalta huulipunan kosteuttava vaikutus taas oli plussaa.


Ja lopuksi täytyy pyytää anteeksi näitä epätarkkoja kuvia. Olen hävittänyt jonnekin kameran jalustan välikappaleen ja vasta koneelle siirtäessäni huomasin kuinka epätarkkoja nämä käsin otetut kuvat ovat, mutta koittakaahan kestää.

*tuotteet saatu*

6 kommenttia:

  1. Tästä sarjasta olen kuullut hyvää, mutta en ole vielä kokeillut.

    VastaaPoista
  2. Olen kuullut mutta en vielä kokeillut!Kuvat ovat mielestäni hyviä!Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että tuo kuvien huono laatu ei heti ottanut silmään. Itseäni se vaan häiritsi. Tosiaan kokeilemisen arvoinen sarja.

      Poista