lauantai 15. joulukuuta 2018

Joulu on jo ovellaTäällä rupeaa jouluvalmistelut olemaan hyvällä mallilla. Kuusi on koristeltu, joulusukat laitettu takan päälle, Mailegin nisse joulukalenterit kaivettu vaatehuoneen perukoilta ja piparkakkutalokin on tehty ja samalla paistettiin iso kasa pipareita, jotka hupenivat aika nopeasti parempiin suihin. Jokunen sentään jäi jäljelle koristeluun asti. Kaikki joululahjatkin on jo ostettuna, joten voisi siis sanoa, että joulu saa tulla. 

Lapset odottavat jo innokkaita joulupukin tuloa ja aika ihanaa, kun ainakin vielä kaksi pienintä uskoo joulupukkiin, vaikka taisivat tajuta, että viime jouluna ukki oli joulupukkina. Näin joulun aikaan on hyvä aina vedota siihen, että tontut tarkkailevat ja pitää käyttäytyä hyvin, hih. Herttaista, että tuo tarina menee vielä hyvin läpi ainakin pienimmälle, vaikka ihan varmuutta tuosta joulupukista ei olekaan, mutta tonttuja sentään ainakin on.

Ihanista joulun odotusta ja mukavaa viikonlopun jatkoa! Saas nähdä saadaanko valkoinen joulu eteläänkin.6 kommenttia:

 1. Teillä on jouluaskareet todella hyvällä mallilla. Joulukotinne on myös todella kaunis. Nuo Mailegin nisse joulukalenterit ovat kyllä niin ihanat ♥ Mukavaa joulun odotusta Sinulle, Krista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mailegin nisset pitävät kyllä vuodesta toiseen pintansa. Tosin ovat sen verran hintaviakin, että ei viitsi heti laittaa pois ja meillä nuo kyllä säästetään vielä lapsenlapsille, jos niitä joskus toivon mukaan ilmaantuu :)

   Poista
 2. Ah miten kaunis joulukoti! Ja voih mikä ahdistus iskikään kun näin näitä kuvia. Meillä oli lastenlapset yökylässä ja isompi, 6 v, sanoi vienosti aamulla että onhan mummi teillä sitten jouluna vähän jouluisamman näköistä. :)
  Mutta teillä on niin täydellinen Christmas Home!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos <3 Joulu on vaan niin ihanaa aikaa ja se hetki kun saa laittaa joulukodin kuntoon. Niin usein kuulenkin tuon, että monilla ei ole mitään joulukoristeita tai laittavat ne aika myöhään. Meillä koristeet kaivetaan jo marraskuun alkupuolella esille, niin saadaan nauttia niistä pitkään :)

   Poista
 3. Ihana tunnelma teidän kotona. Arvaa vaan, oliko tuo tonttujen tarkkailu ja tonttuovi töissä ihan must? Alkaa porukat olemaan valmista lomalle, sen verran lujaa välillä menee, myös muuten meillä aikuisillakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, tuo tonttuovi onkin niin hauska! Meille se piti tulla myös, mutta kaikessa tohinassa jäi sitten tekemättä. Ehkä ensi jouluna sitten!

   Poista