sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Talja osana sisustusta

* yhteistyö*


Meille saapui Sisustusliike Dreamsistä laadukas pitkäkarvainen Gently lampaantalja. Olenkin jo pitkään miettinyt taljan hankintaa ja vihdoin meiltäkin löytyy oma suloinen valkoinen versio. Ihana joululahja näin etukäteen.

 Sisustusliike Dreamsin laadukkaat taljat ovat Skinnwille -merkkisiä ja tulevat Australiasta, jossa ne värjätään ympäristöystävällisesi, ECO-TAN -systeemillä. Tälla tavalla taljoista saadaan pehmeitä ja sopivat myös pienten lasten käyttöön. Skinnwillen taljoissa ei käytetä kromia, joka on muuten haitallista terveydelle. Taljaa valitessa kannattaakin olla tarkkana, että miten ne on valmistettu, ettei hanki vaan vahingossa terveydelle haitallista taljaa, varsinkin jos sitä käyttävät perheen pienimmät.

Meille tämä talja tuli sisustuselementiksi, mutta eihän mikään estä käyttämästä näitä myös esimerkiksi pulkassa, rattaissa tai vauvan alustana. Nämähän eivät kutita, kuten villa monella muuten tekee, vaan talja on superpehmeä. Lisäksi talja lämmittää ihanasti myös pepun alla ja sopii myös ulko-olosuhteisiin.

Itse keksisin taljalle vaikka kuinka monta käyttökohdetta ja niitä näkeekin nykyään paljon osana sisustusta. Meille tuota käytetään mm. laiskanlinnan päällä, jonka päälle on ihana istahtaa nauttimaan takkatulen lämmöstä ja myös sohvan päällä siitä saa kivan sisustuselementin. Ruokapöydän tuolien päällekin tuo on kiva heittää ja luulenpa, että jossain vaiheessa tuo tulee heitettyä myös sängylle päiväpeiton päälle koristamaan tai sängyn viereen lattialle. Tässä postauksessa muutama kohde, jonne tuota taljaa sovittelin. Saas nähdä mihinkä tuo sitten jää pidemmäksi aikaa.

Oikein mukavaa kolmatta adventtia!


2 kommenttia:

  1. Niin kaunista ja tunnelmallista♥ Tuollaiseen talja tuoliin olisi ihana istahtaa, nauttimaan sen suloisesta pehmeydestä;) Leppoisaa alkanutta viikkoa ja ihanaa joulun odottelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo talja on kyllä niin ihanan pehmeä ja ei kutita yhtään. Täällä suurinpiirtein tapellaan siitä, että ketä sen saa aina käyttöönsä :)

      Poista