perjantai 21. joulukuuta 2018

Lasten hittileluja joululahjaksi

*tuotteet saatu*


Jos teillä on vielä mietinnässä mitä lapselle voisi antaa joululahjaksi, niin tässä muutama lahjavinkki pukinkonttiin. Meillä nämä ovat nimittäin erittäin toivottuja ja näin taitaa olla monen muunkin lapsen keskuudessa. Vähän hauskasti voisi todeta, että nyt on lasten keskuudessa erityisesti pinnalla lima, kakka, pieru, puristeltavat squishyt ja kaikki pienet yllätykselliset paketit, joista ei etukäteen tiedä, että mikä hahmo sisältä paljastuu.

L.O.L on pitänyt jo jonkin aikaa lelumyynnin kärkipaikkoja ympäri maailmaa. L.O.L:it ovat pieniä nukkeja, joiden mukana tulee erilaisia tilpehöörejä ja ovat pakattu aina yllätyksellisiin pakkauksiin eli ostaessa ei tiedä minkä hahmon saa. Yllätys selviää vasta paketin aukaistaessa. Meillä löytyy näitä jo jonkin verran ennestään ja lahjatoiveena oli, että niitä pitäisi ehdottomasti saada lisää.

Toinen hittituote on Poopsie yksisarvinen, jossa yhdistyvät kaikki lelutrendit, nimittäin glitter, kakka, lima ja yksisarvinen ja voin kokemuksesta sanoa, että nuo kaikki ovat nyt niin pop ja samalla voi vaan huokaista. Mikä ihme tuossa limassa oikein viehättää? Meille sujahtaa joulupakettiin nyt tämä yllätys limakakka pakkaus. Tämä ihku limakakka valmistetaan varmaan erittäin antaumuksella.

Fash´ems puristeltavat Littlest Pet shops ovat puolestaan keräilyhahmoja ja näissä puolestaan yhdistyy kaksi hittilelua, nimittäin Petsit ja rutisteltavuus.


Pojille on myös tullut kivoja uutuuksia syksyllä. Menestyslelu L.O.L:in luojan MGA Entertainmentin -uutuus Crate Creatures on ollut oikea menestys USA:ssa ja Englannissa. Lukollisessa pakkauksessa on hirviöhahmo, joka pitää vapauttaa mukana tulevalla sorkkaraudalla. Kieltä vetämällä hirviö alkaa elämöimään. Markkinoilla on neljä erilaista hirviötä ja kullakin hahmolla on erilaisia ominaisuuksia, ääniä ja ne reagoivat liikkeisiin äänillä ja tärinällä. Hirviöön voi äänittää myös puhetta ja se toistaa ne hirviöäänellä ja myös takaperin. Hirviön saa rauhoittumaan laittamalla sen nukkumaan laatikkoon.

Ns. leikkikakan ohella lasten keskuudessa on tietysti pinnalla myös pierut ja Fartist Club kostuu neljästä pieruhahmosta. Vetämällä hahmoa sormesta, kuuluu pieruääni, joita jokaisella hahmolla on kymmenen erilaista. Voin vaan kuvitella miten tämä tulee naurattamaan.


Pieru ja limakakkamaisin terveisin! :)

4 kommenttia:

 1. Nämä on kaikki sellaisia, mistä en ole kuullutkaan, joten kiitos vinkeistä. Pitääpä vähän kuulostella eskarilaiselta tuosta LOLista... En ole ostanut kummallekaan joululahjoiksi leluja, kun niitä tulee muilta niin paljon, mutta synttärit on tulossa keväällä ja sinne kaivataan vinkkejä.
  Ihanaista joulua sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, juu nuo LOL:it ovat nyt niin pop ja varmaan tämä eskari-ikäinen on jo kuullut niistä tai viimeistään kun menee ykköselle. Meillä ollaan nyt kolmosella ja kyllä noita jo meillä oli myös kakkosella. Tuntuu, että ainakin juuri 8-9 v keskuudessa ovat nyt tosi suosittuja ihan maailman laajuisesti.

   Poista
 2. Kivoja vinkkejä! Nuo lolsit onkin tulleet hyvin tutuiksi siskon tyttären kautta:) Ihanaa ja Tunnelmallista joulun aikaa❤️🎄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niiltä ei voi oikein kyllä varmaan välttyä. Kauppojen hyllytkin notkuvat niitä niin marketeissa kuin leluliikkeissä.

   Poista