maanantai 16. joulukuuta 2019

Guinot - ihonhoitosarjan käyttökokemuksia

*Tuotteet saatu testiin*


Sain testaukseen kattavan joukon Guinot -sarjan ihonhoitotuotteita, joista ajattelin kertoa teillekin nyt vähän täällä. Guinot on laadukas ranskalainen ammattilaiskosmetiikkasarja, johon tutustuin ensi kertaa syvällisemmin käydessäni Guinot kasvohoidossa Turussa Linnan Salongissa. Kyseisen postauksen näet täältä. Guinot on perustettu jo vuonna 1963 eli mistään uudesta sarjasta ei ole kyse, vaan kansainvälisesti hyvin tunnetusta ammattilaiskosmetiikkasarjasta. Itsekin olin toki kuullut sarjasta aiemmin, mutta en ollut vielä testannut, joten mielenkiinnolla otinkin tuotteet testiin.

Itselläni on sekaiho, joka näin talvisin tuppaa olemaan erittäin pintakuiva ja mikään rasva ei oikein tunnu riittävän, vaan iho hilseilee ja kiristää, vaikka kuinka tuntuisi laittavan rasvaa rasvan perään. Lisäksi ikääkin on tullut jo kiitettävissä mittariin, joten kaikki anti-age tuotteet ovat myös erittäin tervetulleita ja juonteita olisi mukava vähän häivyttää näkyvistä. Näihin ongelmiin lähdettiin nyt hakemaan ratkaisua ja päädyttiin tässä postauksessa näkyviin tuotteisiin, josta kerronkin teille vähän enemmän. Guinot -sarja on erittäin laaja ja jokaiselle iholle löytää varmasti sopivan tuotteet ammattilaisen avustuksella.  


Koska tavoitteena oli saada kosteusköyhä iho takaisin elinvoimaiseksi, niin luonollisesti valintana oli kosteuttavat tuotteet ja varsinkin näin talvella ihon kuivuus näkyy oikein ihon hilseilynä. Guinotin tuotteissa hyödynnetäänkin aktiiviaineinnovaatiota, jotka imitoivat ihosta luonnollisesti löytyvää vettä ja veden sidontakykyä mahdollistaen kosteustasapainon saavuttamisen ja kauniin, terveen ihon.

Tähän tarkoitukseen minulle valittiin Guinotin Longue Vie Yeux silmänympärysvoide, Serum Longue Vie sekä kosteuttava anti-aging tehovoide Hydra Summum. Serum Longue Vie on nuorennusbuusteri ikääntyvälle iholle, jossa 56 aktiiviaineen yhdiste Cellular Life Complex stimuloi ihon elintoimintoja. Seerumi palauttaa ihon luonnollisen joustavuuden ja kimmoisuuden sekä edistää solujen jälleenrakentamista. Longue Vie Yeux silottaa ja kiinteyttää puolestaan silmänympärysihoa.


Guinotin Hydra Summum onkin oikea ihon nuorekkuuden ja kosteuden palauttava tehovoide, joka vahvistaa ihon luonnollista suojakalvoa. Voide sitoo suuria määriä vettä ihoon ja kuljettaa vettä tasaisesti kaikkiin ihokerroksiin. Olen levittänyt tämän voiteen aina tehoseerumin jälkeen. Tuote imeytyy myös ihoon hyvin. Hydra Summun vähentää myös pigmettimuutoksia ja rypyt sekä juonteet madaltuvat.


Olen ollut erittäin laiska käyttämään kuorintavoiteita ja naamioita ja olenkin nyt yrittänyt opetella ihan uuden tavan, että ne kuulusivat normaaleihin ihonhoitorutiineihin. Guinotin Eclat Parfait on kerran pari viikossa käytettävä rakeellinen kuorintavoide, joka uudistaa ihoa ja syväpuhdistaa ihon epäpuhtauksilta. Se poistaa iholta kuolleet ihosolut tehden siitä hengittävän, puhtaan ja vastaanottavaisen muille hoitotuotteille. Kuorinnan jälkeen iho onkin ollut ihanan pehmeä ja syväpuhdas.

Kuorinnan jälkeen olen levittänyt aina Guinotin Masque Hydra Bueauté voidenaamion, joka antaa tehokosteutta iholle. Se kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Tuote sopii sekä yönaamioksi sekä ns. pikakosteuttajaksi, jolloin tuote pidetään iholla 10-15 min ja huuhdellaan pois. Iho on naamion jälkeen kosteutettu ja kuulas. Naamiota suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa.


Tuli nyt ehkä kirjoitettua tämän postauksen tuotteet vähän hassussa järjestyksessä, kun puhdistustuotteet tulevat vasta nyt. Puhdistus on luonnollisesti päivittäisen ihonhoidon perusta ja ihonhoidon ensimmäinen askel. Kaikki edellä mainitut hoitotuotteet tuotteet laitetaan luonnollisesti puhtaalle iholle. Minulle on ollut käytössä Guinotin anti-aging ominaisuuksilla varustetut Clean Logic -puhdistusvoide sekä saman sarjan hoitovesi, jotka poistavat tehokkaasti päivän meikit ja auttaa ihoa hengittämään. Puhdistusvoide sisältää korkean lipidipitoisuuden, joka on ihanteellinen iholle, jossa on alhainen lipidituotantoja ja iho on hauras. Hoitovesi poistaa kuolleita ihosoluja, mikä parantaa hoitotuotteiden imeytymistä. Hoitovesi on rikastettu hivenaineilla, joilla on elvyttävä vaikutus. Aamuisin tällä on kiva sipaista pois yön aikana ihoon kerääntyneet liat, ilman että tarvitsee käyttää kuivattavaa vettä. Tämän jälkeen iho onkin taas valmis vastaanottamaan päivän hoitotuotteet.

Guinotilla on myös omat tuotteet pigmenttimuutosten ehkäisyyn ja hoitoon. New White -sarja on vaalentava ihonhoitolinja, josta löytyy eri tuotteita. Itselleni tuli kokeiluun sarjan Brightening UV Shield SPF50, joka on UV-säteiltä suojaava, kirkastava ja sävyttävä päivävoide. Tuotteen sävy mukautuu ihoon. Tätä en ole pystynyt vielä testaamaan paremmin käytännössä, kun ei ole tuo aurinko nyt hirveästi näyttäytynyt ja otan tämän sitten keväämmällä testaukseen, kun rupeaa taas paistamaan paremmin ja pigmenttimuutoksia alkaa taas ilmaantumaan iholle.


Näiden tuotteiden avulla ihoni on kyllä virkistynyt ja on ihanan kuulas. Pintakuivuudesta ei ole enää tietoakaan ja iho ei ole enää ikävän kiristävä. Tuotteiden koostumukset ovat myös miellyttäviä ja tuoksu on hienostunut eikä liian voimakas. Itse olen ainakin ollut erittäin tyytyväinen sarjan tuotteisiin.

2 kommenttia:

  1. Kävin joskus aikoinaan 10 vuotta sitten säännöllisesti hoitolassa, joka käytti hoidossaan pääasiassa Guinotin tuotteita. Jo siltä ajalta on jäänyt mieleen tän sarjan laadukkuus, vaikka en ole Guinotia vuosiin käyttänytkään. Mutta varmasti näillä saa tuloksia, silloinkin sai! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Itselläni tämän kokeilu oli ihan uusi tuttavuus ja olikin siksi myös mielenkiintoista testata ilman ennakkoluuloja. Ihanaista joulunaikaa sinne Mia <3

      Poista