maanantai 13. huhtikuuta 2020

Kevätfiilistä makuuhuoneeseen uusilla pussilakanoilla

*yhteistyössä Lennolin kanssa*

 

Nyt näin Korona aikana viihtyisän kodin merkitys korostuu lisääntyneen kotoilun myötä ja on kiva panostaa myös viihtyisään makuuhuoneeseen. Vietämmehän siellä kuitenkin loppujen lopuksi aika paljon aikaa ja mikä sen ihanampaa kuin välillä kellahtaa päiväunille pehmeiden lakanoiden väliin.

Kauniit ja hyvänlaatuiset vuodevaatteet on ihanaa arjen luksusta. Tekstiilejä vaihtamalla saa helposti ja edullisesti vaihdettua pikaisesti makuuhuoneen ilmettä ja piristettyä myös omaa mieltä, kun saa vähän vaihtelua. Nyt kun mennään kesää kohti, niin on mukava laittaa makuuhuoneeseenkin hempeän keväistä.

Nämä uudet romanttiset suomalaisen Lennolin roosan väriset Milja pussilakanat ja tyynyliinat sopivat täydellisesti jo kotoa aiemmin löytyneiden Lennolin Anette sängynpeitonkoristetyynyn ja torkkupeiton kaveriksi. Milja -sarjan design kuuluu Kaisi Koivumäelle ja sopii myös mielestäni kivasti maalaamani makuuhuoneen seinän kanssa. Matariaalina näissä on 100 % puuvillasatiini. Milja pussilakansettia löytyy myös vaaleansinisenä, joka tulikin meidän pikkumiehen huoneeseen. Siitä on tulossa ihan oma postauksensa. Todella kaunis värisävy myös siinä.

Näillä Lennolin kauniilla tuotteilla saa levollisen ja seesteisen ympäristön hyville unille. Hyvin nukutun yön jälkeen on taas valmis virkeänä uuteen päivään

Lennolilta löytyy oma verkkokauppansa, josta heidän tuotteitaan saa tilattua helposti myös ihan kotiovelle. Kotitoimitus on tällä hetkellä vain 10 euroa. Lennolilla on myös nyt koko huhtikuun ajan -30 % alennuksessa tuplapussilanasetit ja isot 60x80 tyynyliinat, joita tuosta Milja -sarjasta myös löytyy. Niillä saakin loihdittua ihanan petauksen sänkyyn.

Muistetaan nyt näinä vaikeina aikoina panostaa erityisesti suomalaisiin yrityksiin ja heidän tuotteisiin ja pidetään Suomi pyörimässä. Lennolin sisustusmalliston päiväpeitteet, koristetyynyt, torkkupeitteet ja tyynyt sekä peitot valmistetaan lähes kokonaan Suomessa, joilla onkin avainlippumerkki. Heidän koko sisustusmallistollaan on Design from Finland -merkki eli kaikki suunnitellaan myös Suomessa.2 kommenttia:

  1. Ompa ihanat vuodevaatteet kuten koko makkari, tuolla ei voi nähdä kuin kauniita unia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nuo Miljat ovat kyllä todella kauniit ja ihanan pehmeät käytössä.

      Poista