maanantai 20. huhtikuuta 2020

Lastenhuoneen uudistuksia kotimaisen Lennolin tekstiileillä

*yhteistyössä Lennolin kanssa*


Täällä ollaan ihan romanttisissa tunnelmissa Koronasta huolimatta. Uudistin vähän pienimpien lasten huoneita uusilla Lennolin vuodevaatteilla ja neidin huoneeseen tuli myös uusi Lennolin Manuel päiväpeitto. Huoneen ilme muuttuikin heti romanttisen hempeäksi, josta neiti olikin aivan innoissaan. Neiti on muuten tainnut periä tuon ihannoinnin vaaleanpunaiseen jo rintamaidosta. Itse kun olen myös aikamoinen vaaleanpunaisen ja bling blingin ihannoija, joten eipä kai tuo omena voi kovin kauas puusta pudota. 

Tämä suomalaisen Lennolin päiväpeitto on ihanan pehmeän samenttinen ja ylellisen muhkea paksun vanun ansiosta. Peitolla on myös avainlippu -merkki eli se on valmistettu Suomessa ja korkea laatu näkyy myös heidän tuotteissaan. Suurin osa Lennolin tuotteista valmistetaan Suomessa ja kaikilla tuotteilla on Design from Finland -merkki. 

Petasin päiväpeiton kaveriksi Lennolin Milja pussilakanan, joka kyllä tuli alunperin omaan makuuhuoneeseeni (postauksen näet täältä), mutta taisi nyt käydä niin, että äippälle jäi vanhat lakanat käytöön. Nimittäin neiti totesi, että Milja on aivan täydellinen hänen huoneeseen, joten hän pihistää sen kyllä omaan käyttöönsä. Kieltämättä tuo Milja pussilakana sopii kyllä aivan täydellisesti tuon hempeän roosaan värisen Manuel päiväpeiton kanssa ja muutenkin romanttisen huoneen tyyliin. Tytön huoneen kirjoituspöytänä on Tori.fi:stä löytynyt vanha kirjoituspöytä, jonka sutaisin muutama vuosi sitten valkoiseksi ja sen kaveriksi löytyi kirppikseltä muutamalla eurolla tuoli, jonka myös maalasin myös valkoiseksi. 
Pienimmän pojan huone piristyi kivasti myös vain uusilla vuodevaatteilla. Jokunen aika sitten tämän huoneen seinämaalausprojektia koskevassa postauksessa näkyi vielä pienen miehen huoneessa lastensänky, mutta nyt siellä komeilee jo uusi täysimittainen sänky ja siirryttiin lastenpeitoista aikuisten kokoon, johon olikin kiva sujauttaa päälle tämä vaaleansininen Lennolin Milja pussilakana. Tämä Lennolin Milja pussilakanan kuosi on kyllä sen verran kaunis, että paivapeittoakaan ei tarvita. 


Lennolin nettikauppaan pääset tästä klik. Nyt huhtikuun ajan kaikki Milja tuplapussilakanasetit ja isot tyynyliinat 30 % alennuksessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti