lauantai 11. huhtikuuta 2020

Vähän erilainen pääsiäinenPääsiäisterveiset täältä Uudeltamaalta, jossa tämä pääsiäisen vietto nyt sitten  meneekin Uudenmaan eristämisen johdosta. Taitaakin muuten olla ensimmäinen pääsiäinen miesmuistiin, että oltaisiin oltu kotosalla. Yleensä ollaan oltu reissussa tai mummolassa käymässä ja piipahdettu mökillä, mutta tällä mennään nyt tänä vuonna ja soitellaan vaan mummolaan pääsiäisterveisiä.

Rairuohokin jäi tänä vuonna kokonaan kylvämättä, kun ei olla kaupassakaan käyty, vaan ollaan tilattu ruoat kotiin ja ollaan vaan kotoiltu. Jotain vanhoja pääsiäisruohon siemeniä olisi varmaan jostain laatikon perältä löytynyt, mutta on ollut voimat sen verran koetuksella tämän kaiken keskellä, että ei kertakaikkiaan jaksanut sitä kylvää. Muutamat pääsiäiskoristeet sentään sain esille, että saatiin edes vähän pääsiäistunnelmaa. Jotenkin tämä pääsiäinen tuli vähän yllättäen, kun on ollut niin keskittynyt vain Korona-juttuihin.

Tämä pääsiäinen meneekin nyt sitten ihan vain kotoilusta nauttien ja välillä toki pitää käydä joku kävelylenkki tekemässä, jotta voi taas leipoa kaikkia herkkuja ja sen jälkeen siirtyä sohvalle hyvillä mielin röhnöttämään takkatulen loimusta nauttien. 

Meille tuli yhteistyön puitteissa kiva lähetys Lennolilta ja sohvaa koristavatkin nyt uudet Lennolin Blackbird koristetyynyt, jotka ovat suomalaisia avainlipputuotteita eli valmistettu Suomessa. Näiden koristetyynyjen kaunis design kuuluu Kaisi Koivumäelle. Muista lähetyksen mukana tulleista tuotteista sitten myöhemmin lisää uuden postauksen muodossa.

Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Ihanat tyynyt🧡 Hyvää pääsiäistä ja erityisesti terveyttä💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne! Yritetään pysyä kotosalla ja terveinä <3

      Poista