tiistai 28. huhtikuuta 2020

Onni löytyy nyt pienistä asioista

*yhteistyö*


Nykyään onni voi löytyä aika pienistä asioista, kuten esim. tästä uudesta paistinpannusta. Tämä oli kyllä todella odotettu lähetys ja meidän kokkailut on taas pelastettu vähäksi aikaa. Meidän vanha paistinpannu nimittäin veteli niin viimeisiään ja vaikka laittoi hirmu määrän öljyä siihen pohjalle, niin aina vaan kaikki ruoka jämähti siihen kiinni ja sai jynssätä sitä hampaat irvessä. Nyt kun kotona ollaan vielä koko ajan ja joka päivä täytyy myös laittaa ruokaa itselle että lapsille, joten rupeaa kyllä arvostamaan kunnon välineitä keittiössä. Hyvä ja toimiva paistinpannu on kyllä yksi tärkeimmistä tavaroista keittiössä ja ilman hommasta ei vaan tule mitään. 

Meille testiin tullut paistinpannu ei olekaan mikä tahansa paistinpannu, vaan oikea paistinpannujen Rolls Royce, nimittäin Swiss Diamond. Tämä on 28 cm Non Stick Clad Prestige -pannu, jossa on 4 cm korkeat reunat. Mikä tekee tästä pannusta sitten niin hyvän? Pannussa on erityisen tasaisesti ja tehokkaasti lämpenevä 5-kerrosrakenne sekä sisäpinnalla hyvin lämpöä johtava timanttipinnoite, joka aitojen timanttikiteiden ansiosta johtaa lämpöä astian metallirungosta tehokkaasti kypsennettävään ruokaan, tarjoten tarttumattoman pinnoiteen edut. Pinnoite kestää myös hyvin mekaanista kulutusta. Prestige-paistoastiasarja on usean vuoden tuotekehityksen tulos ja pannulla on myös elinikäinen takuu. Pannu sopii kaikille lämmönlähteille ja kestää myös lämpöä uunissa 260 asteeseen saakka. Olipa muuten kiva paistaa ruoat tällä huippupannulla ja ei voi olla kuin tyytyväinen. Tämän paremmaksi ei voi enää mennä. 

Paistinpannun kaveriksi tuli myös Eva Solo Nordic Kitchen -sarjan kätevä lasta. Lasta on kärkiosastaan silikonia, joka ei naarmuta pannua ja kädenosa kaunista tammea. Lasta on helppo pitää puhtaana vedellä ja pienellä määrällä astianpesuainetta. Samassa paketissa meille tuli myös Eva Solon teehaudutin. Itse tykkään Eva Solon designista ja meiltä löytyykin monta heidän tuotettaan, jotka sopivat kaikki kauniisti keskenään. Tämä pyöreänmuotoinen teehaudutin on kyllä kiva katseenvangitsija pöydässä ja sillä on myös helppo tehdä haudutettua teetä. Itse olen oikea irtoteen suurkuluttaja ja en juo kahvia ollenkaan. Lempiteeni on ehdottomasti luomulaatuinen vihreä jasmiinitee, joka onkin kätevä laittaa aamulla tuohon teehauduttimeen valmiiksi ja nauttia pikkuhiljaa aamun kuluessa eikä tarvitse koko ajan juosta hakemaan uutta teetä. Itse kun juon aamulla helposti 3-4 isoa kuppia haudutettua vihreää teetä ja teen pitää ehdottomasti olla irtoteestä haudutettua. Maku on niin eri laatua mitä pussiteestä tulee.

Tämä 1 litran vetoinen teekannu sisältää teesihdin kannun sisällä ja kun tee on tarpeeksi hautunutta, niin painetaan vain mäntä alas. Kannussa on Eva Solon tuttu tippoja estävä kaatoreunus ja automaatikorkki, joka avautuu kaadettaessa ja sulkeutuu taas nostettaessa kaadin pystyasentoon. Kannun ympärille kuuluu vetskarilla varustettu neopreenitakki, joka pitää teen läpimänä pitkään. Kaikki osat ovat astiapesukoneen kestäviä takkia lukuunottamatta, jonka voi puolestaan pestä 30 asteessa.

Meille tuli myös kätevä Eva Solon teräksinen teepussi, jota voi käyttää sekä mukeissa että teepannuissa. Teepussi on valmitettu ruostumattomasta teräksestä ja silikonista ja kestää konepesun. Tämän vien työpaikalleni käyttöön heti kun sinne taas voi palata turvallisesti.
Kaikki nämä tuotteet ovat myynnissä Mastermarks Brändsin nettikaupassa, jonne pääset tästä. Kaikki yli 25 euron tilaukset myös ilman toimituskuluja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti