torstai 28. toukokuuta 2020

Grillikausi avattu uuden kaasugrillin kera

*yhteistyö*


Voi ihanuus! Kesä on alkanut vihdoin ja viimen ja vielä uuden kaasugrillin kera. Itse tykkään nimenomaan kaasugrillistä sen helppouden ja nopeuden takia. Tämä tyylikäs musta grilli tuli Preeco.fi verkkokaupasta ja ei mennyt kuin pari päivää tilauksesta ja grilli oli oven takana. Tämä Preeco.fi:ssä myynnissä oleva kaasugrilli on Bighorn merkkinen ja siitä löytyy 4 + 1 poltinta (3 poltinta on ruostumatonta terästä), jossa valmistaakin helposti isommankin määrän herkkuja. Polttimien teho on yhteensä 14,4 kW. Kaksi polttimista (sivupoltin ja yksin grillin) ovat infrapunapolttimia, joka mahdollistaa korkeamman ja pysyvämmän lämmön ja siinä on hyvä pitää valmiit ruoat lämpimänä sillä välin, kun loput kypsyvät. Grillin kannesta löytyy myös lämpömittari, jonka avulla voi helposti seurata paistolämpötilaa. Grillin sytyttäminen on myös helppoa patterilla toimivalla sytyttimellä.

 Meidän neljän hengen taloudelle grilli on kooltaan aivan passeli. Tykkään laittaa lihan seuraksi myös aina kasviksia, joten ihan pienellä grillillä se ei olisi mahdollista ja infrapunasivukeittimellä saa kätevästi keitettyä myös kesäiset potut grilliruoan kyytipojaksi. Varsinkin mökin kesäkeittiössä tuo sivukeitin on kyllä oivallinen, kun saa valmistettua kaikki ruoat samalla laitteella ulkona ja grillin sivutasoille on helppo laskea grillattavat.

Grillissä on mukana valmiina valurautainen parilla ja ritilät. Itselläni on kuvissa  käytössä myös Preeco.fi:ssä erikseen myytävä 4+1 grilleihin sopiva valurautainen parilla, koska en tykkää, että ruoat tippuvat ritilöiden väliin. Parillan toinen puoli on kuvioitu, jolla saa myös kauniin grillausjäljen ruokiin. Itse tosin käytän mieluummin parillan sileää puolta, koska sen puhdistaminen on helpompaa.

Grilli on CE-hyväksytty ja näin ollen myös turvallinen käyttää myös meidän olosuhteissa. Mielestäni hinta-laatusuhdekin on tässä mallissa kohdillaan. Grillissä on myös kahden vuoden takuu. Plussana myös se, että grillistä löytyy neljät renkaat, joten sen siirtäminen on helppoa paikasta toiseen. Grilli on kuitenkin vankkaa tekoa eli pysyy myös hyvin paikoillaan.

Ihanaa, vielä koko grillikesä edessä!1 kommentti:

  1. No vau! Kyllä nyt kelpaa grillailla! Niin viihtyisä teidän terassi muutenkin <3

    VastaaPoista