tiistai 2. elokuuta 2011

De luxe hampurilainen


Oi oij! Tämän paremmaksi ei voi hampurilainen paljon enää mennä. Meidän tämän kesän hitti on ollut ehdottomasti nämä itse tehdyt hampurilaiset. Miksiköhän me ei olla tehty niitä aiemmin?!

Hampurilaisen pihvit tehdään tietysti itse jauhelihasta grillissä paistaen. Meidän pihviohjeeseen ei kuulu muuta kuin laadukasta jauhelihaa, kananmuna, sinappia, suolaa ja mustapippuria. Jauhelihasta muotoillaan märillä käsillä sopivan kokoisia pihvejä. Litistä keskeltä hieman enemmän kuin reunoilta ja sitten vain grilliin paistumaan.

Lämmitä lopuksi hampurilaissämpylät myös grillissä. Laita pihvin kera sämpylän väliin mm. hampurilaismajoneesia, sipulia, tomaattia, salaattia, juustoa, maustekurkkua sekä maun mukaan sinappia ja ketsuppia. Ja eikun nauttimaan!


Kyllä jää Mäkkärin ja Hesen hampurilaiset toiseksi!

5 kommenttia:

 1. Tekisi mieleni haukata tuota hampparia, niin on makoisan näköinen. Siitä hyvästä saatkin tunnustuksen, joka on blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Marita: Kiitos. Täytyykin heti käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköinen hampurilainen!

  Ja ihania vaatteita olet täällä esitellyt, en vaan ole ehtinyt kommentoimaan, vilkaissut vaan vauhdilla!:)

  Ja Lontoon kuvia oli mielenkiintoista katsella. En ole siellä koskaan käynyt, mutta jos joskus pääsen käymään, niin onpa nyt vähän vinkkejä vlmiiksi! KIvA!

  Terkkuja! :)

  VastaaPoista
 4. Vierailulla blogissasi! On kyllä jumalattoman herkullisen taivaallisen näkönen hamppari!!! :D

  VastaaPoista
 5. Kamomilla: kiitos. Sama vika rahikaisella, että en ole kenenkään blogiin oikein ehtinyt mitään kommenttia jättämään saatikka oikein lukemaankaan. Kesä taitaa olla kaikilla vähän kiirusta aikaa. Kävin sunkin sivuilla pika pikaa ja klikkauduin vihdoin ja viimein lukijaksi, kun en koskaa muista tehdä sitä kun siellä olen käväissyt :)

  Elämää äitinä: Kiitos ja kiva kun tulit vierailulle :)

  VastaaPoista