sunnuntai 14. elokuuta 2011

Meillä siivoo mummi ja minä


Nimittäin löysin vihdoin ja viimein Mummi ja Minä siivousuihketta. Kyseessä on kotimainen ja ekologinen tuote eikä sitä ole testattu eläinkokein. Valmistuttaja on Annujaliinu.com. Hintaa 500 ml pullolla on n. 10 euroa.


Tuotetta on polkkakarkkin, sitruunan ja eukalyptuksen tuoksuisena. Eukalyptyksen tuoksuinen oli mielestäni aikaste voimakas, mutta ainakin varmaan nenä aukeais sillä siivotessa, jos sattuis flunssaa olemaan päällä. Itse tykästyin tuohon polkkakarkkiin. Aika neutraali kuitenkin loppujenlopuksi.

Nyt sitten siivotaan polkkakarkin tuoksuinen koti yhdessä mummin kanssa :)Tämä kimppu kotiutui torilta. Kivoja kesäisiä kukkia, joiden nimiä en nyt kyllä millään enää muista, vaikka niin mukamas painoin ne mieleeni kimppua ostettaessa.


Ihanaista alkavaa viikkoa!


8 kommenttia:

 1. Kaunis fuksian väri on kukissa ja miten voi siivousneste olla herttaista! Johan sitä odottaa innolla, milloin pääsee luuttuamaan, jos noin houkutteleva aine löytyy! Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. No olipas siinä söötti siivousneste!!!

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa tota polkkakarkkia, mutta se on niin stydin hajuista että huhhuh. Ihan sellainen kova anismainen haju, en tykännyt. Mutta sitruunasooda-suihke on musta parempi!

  VastaaPoista
 4. Meillä siivotaan myös mummin kanssa:) Minusta se eukalyptus on parasta, vaikka aika raikasta onkin:)Kaunis kimppu!

  VastaaPoista
 5. Marita: aivan. Oikein odottaa, että saa tuota suihkautella :) Mukavaa viikkoa myös sinne päin!

  Maikki: joo meikäläinekin on nyt ihan myyty tuolle :)

  Outi-Hyypiön elämää: mäkin itseasiassa arvoin, että otanko tuon sitruunan vaiko polkkakarkin. Se sitruuna oli kyllä kanssa hyvän tuoksuinen, mutta jotenkin tuo polkkakarkin kiva purkki vei sitten voiton :)

  Riikka: Kiitos. Joo se eukalyptus oli aikaste stydin tuoksuista ensi nuuhkaisulla. Nenä ainakin aukes sen nuuhkaisun jälkeen. Tosin olis varmaan ihan kiva tuoksu kotona sekin.

  VastaaPoista
 6. Kivoja siivouksia sinulle Cride!

  Olen ostanut äidilleni noita samoja pesuaineita ja on tykännyt kovasti. Itselleni en vielä ole raaskinut...;)

  VastaaPoista
 7. Samoilla aineilla meilläkin siivoillaan. Mä oon tykästynyt tuon aineen kanssa varsinkin keittiössä huiskimaan. Lapset kun tahtoo tahria joka paikan kädenjälkiä täyteen, niin suihkaus mummia ja pyyhkäisy päälle ja homma on taas hanskassa :)

  VastaaPoista
 8. Kamomilla: kiitos. Juu ei tuo mitään halpaa ainetta ainakaan ole, mutta ehkä se antaa uutta intoa tuolle siivoukselle :)

  Virpi: kiva huomata, että yllättävän monellahan on tuota ainetta käytössään. Taitaa olla aika suosittua. Saa tosiaan helposti pyyhkäistyä ekologisesti nuo pienten käden jäljet pois.

  VastaaPoista