torstai 4. elokuuta 2011

Muumimaailmassa

Voehan Muumi! Olipas kuuma, mutta kiva päivä Naantalin Muumimaailmassa viime viikon lauantaina. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja mittari näytti 27 astetta. Hikihän sitä vähän pukkasi päivän aikana, mutta eihän se menoa haitannut. Ihanaa kun on kesä!

Aamujumppatuokio ja Pikku Myyn suloinen irvistys 


Oi ja ihanainen Niiskuneiti 


 Tarinatuokio Nuuskamuikkusen seurassaPäivän aikana tulikin nähtyä melkein kaikki Muumilaakson asukkaat. Nyt ei vaan millään muistu mieleen, että mikäköhän tuo oikeanpuoleisen hahmon nimi onkaan.


Haisulikin nähtiin vilaukselta sekä Niiskuneidin veli NiiskuMuumimamma kasvomaalaus, joka oli siisti jopa 5 minuuttia.  Pikku neitiä ei saanut Muumeja halamaan, mutta Muumien teatteriesitys oli mieleen. Tosin kuvassa ei siltä ihan näytä. Piti keskittyä oikein jähmettyen paikoilleen.
Heipä hei Muumimaailma! Nähdään taas ensi vuonna!

3 kommenttia:

 1. Se hiippalakki on Viljonkka.
  Mekin käytiin tänävuonna ja meidän 2,5 vee neiti oli ihan myyty. Ujo neiti kävi uskomatonta kyllä halaamassa melkein kaikki.

  VastaaPoista
 2. Tuohon edelliseen on ehkä lipsahtanut kirjoitusvirhe. Se on Vilijonkka. :oD

  Äskettäin löysin tämän sinun blogisi ja olen hurjan iloinen siitä, aivan huippu! Kaikkein hauskinta on lukea kirjoituksiasi kun kerrot mitä miehesi on mihinkin sinun juttuusi tai kentien osto suunnitelmiisi kommentoinut. Sanat ovat suoraan kuin oman mieheni suusta, niin tuttua! Ehkä jotain shoppailuholismia täälläkin havaittavissa!! :oD

  VastaaPoista
 3. Outi-Hyypiön elämää: Meidän pikku mies ei uskaltanut halata ketään viime vuonna ja tänä vuonna oli puolestaan kaikkia hahmoja halaamassa. Pikku neiti taas oli puolestaan erittäin ujolla päällä normaalista poiketen.

  Helene: kiitos tuosta hahmon tunnistamisesta. Kiva kun olet löytänyt tiesi tänne blogiini. Meidän miehet tulis varmaan hyvin juttuun keskenään ;)

  VastaaPoista