keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ihanat emalit


Miten romanttisen nostalgisia nämä emaliastiat ovatkaan. Räpsin muutaman kuvan mökillä meidän emalikulhoista. Näitä aarteita taitaa löytyä aika monen kaapista. Tosin vanhemman kansan keskuudessa näille ei taideta antaa paljonkaan arvoa, mutta nuorempi kansa arvostaa sitäkin enemmän. Alla olevat kuvat käsiteltynä tyyliin sopivaksi.Tämä kannellinen kulho on ehdoton suosikkini romanttisine kukkasineen. Kulho on alunperin perua mummoltani.Tämän oikeanpuoleisen kulhon on viimeisin hankintani kirppikseltä 50 sentin hintaan.


Kuvissa näkyvät super isot vaahtokarkit on muuten super hyviä. Kantsii maistaa. Myydään 700 g pusseissa. Valmistajaa en nyt vaan muista, mutta sellainen läpinäkyvä pussi, jossa vain etikett.

Emaliastioista tulossa vielä osa 2. En viitsi kaikkia kuvia änkeä tähän samaan, ettei tule ihan kuva-ahdistus :)

Lukijoistani vielä: Jostain kumman syystä nimittäin blogger poisteli lukijoitani tuolta sivupalkista kun klikkailin niitä katsoakseni, että keitä kaikkia sieltä löytyykään (utelias kun olen) ja kas kummaa se poisteli niitä sieltä samalla kun niitä klikkailin. Eli jos olet jo klikkautunut joskus lukijakseni ja nyt et enää olekaan, niin klikkaudu ihmeessä uudelleen. Mie en ole teitä sieltä tahallani poistanut :)

5 kommenttia:

 1. Mä kans rrrrrrrrakastan emaliastioita! Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 2. ps. yritin klikata itseni uudestaan lukijaksi, mutta olin jo kuulemma lukija vaikkei tuolla tosiaan minua näy. Kumma?

  VastaaPoista
 3. Nam, vaahtokarkkeja! Niitä täytyykin muistaa ostaa viikonlopuksi... Ai niin, mutta mähän päätin tänään alottaa herkkulakon... Kauampa se pysyi mielessä ;P
  Ihania astioita, mullakin on tuollanen kannellinen, on se vaan ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Voi mitä aarteita ihmisillä on varastoissaan!
  Oikeita karkkeja nuo kuvasi,ihania! :)

  VastaaPoista
 5. Maikki: Kiitos. Näköjään tuo blogger sekoilee nyt oikein kunnolla noiden lukijoiden suhteen.

  Senni: hei hienoa jos sullakin löytyy tuollainen kannellinen. Se on jotenkin niin romanttinen :) voih, munkin pitäis varmaan joskus laittaa tuollainen karkkilakko pystyyn. En taida vaan kyetä siihen.

  Kamomilla: kiitos kiitos :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista