sunnuntai 28. elokuuta 2011

Puhtaat valkeat lakanat


Mitähän sitä voi kesäisen kauniina viikonloppuna, joka todennäköisesti viimeisiä kesän hellepäiviä, tehdä muuta kuin pyykätä, pyykätä ja vielä kerran pyykätä. Pitihän sitä laittaa pesukone huutamaan oikein kunnolla kun vielä saa ulos kuivumaan. Meni jo laskuissa sekaisin, että kuinka monta konetta tuli pyöräytettyä. Meillä ei ole kuivausrumpua eikä tule, joten tuo ulkona kuivatus on aika kova sana meillä varsinkin lakanoiden kanssa. Kuivuvat ihan hetkessä ulkoilmassa ja pyykkiin tule ihan erilainen tuoksukin.

Pihahommiakin tuli vähän tehtyä. Pikku mies keksi lähteä tukkimetsälle ja päätti sitten kaataa viime kesänä pihalle istutetun omanapuun. Ehdin juosta hädissäni sinne ottamaan pikku miehen pois roikkumasta omenapuusta, mutta ehtihän tuo varren alaosa katketa jo jonkin verran eli taitaa tuo puu kuolla nyt tuohon.


Leikittyäkin tuli vähän viikonloppuna ja haaveiltiin hiekkalaatikolla (tai siis minä haaveilin) etelän hiekkarannoista ja siellä rakennettavista hiekkalinnoista ja muusta kivasta. Kyllä se ensi kesä sieltä taas tulee!

Nyt pienelle kävelylenkille ja sen jälkeen saunaan. Kiva hypätä tänään puhtaiden lakanoiden väliin koisimaan :) Leffa olisi odottamassa myös tuolla olkkarissa ja tietysti se karkkipussi, jota ilman ei leffaa voi katsoa eli se pikku iltalenkki tekee ihan hyvää. Voi sitten hyvällä mielellä popsia noita karkkeja.

6 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat!
  Kuulosti niin tutulle kun luin postaustasi:) Täälläkin on nimittäin pesty pyykkiä monta koneellista kun sai ne vielä kuivaksi pihalla. Ja illalla hypätään puhtaiden lakanoiden väliin koisimaan:)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin pyykätty. Ja nyt juuri lähti pyörimään leffa ja karkkipussikin on tuossa vieressä...;)

  VastaaPoista
 3. Susanne ja Kamomilla: Samoja touhuja siis kaikilla meillä. Mukavaa viikonlopun touhua. Kamomilla: Olikos hyvä leffa?

  VastaaPoista
 4. Kiva kun olit blogiini jättänyt kommenttia! On kiva löytää uusia blogeja!

  Mun mielestä parasta tai ainakin melkein parasta on puhtaat lakanat. On ihana tunne illala kömpiä nukkumaan tuoksuviin lakanoihin.

  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 5. Viikonloppu meni kiireessä, oli häitä, uima-allaskutsuja ym, niin että pyykit jäi pesemättä. Lakanat pitäisi vaihtaa. Huoh - ei jaksa...ensi viikonloppuna!

  VastaaPoista
 6. Kisu: no kiva että tulit vastavierailulle. Mukavaa viikkoa myös sinne päin!

  Marita: ui, kuulostaa eksoottiselta, uima-allaskutsut :) Tsemppiä lakanoiden vaihdolle :)

  VastaaPoista