tiistai 9. elokuuta 2011

Kissanpentuja katsomassa


Ollaan nyt monena päivänä käyty tätini luona maalla ihastelemassa heidän uusia kissanpentujaan. Ikää söpöläisillä on 8 viikkoa. Niin söpöjä nämä kissanpennut!


Vähän oli pientä alkukankeutta tutustumisessa ja taisi molempia jännittää aika paljon.Onhan nuo eläimet niin ihania, mutta kun se luopuminen niistä on sitten joskus niin kauheaa kun niiden elinikä on kuitenkin vain niin pieni verrattuna ihmisen ikään. Nimimerkillä kahden koiran ja kissan joskus tuonne yläkerran Herran huomaan saattaneena :( Toisaalta onhan niistä niin paljon seuraa, mutta myös tietysti oma vaivansakin. No nämä kisut saavat juoksennella sitten joskus vapaasti tuolla maaseudun rauhassa ja pyydystellä hiiriä.


Tervetuloa kaikki uudet lukijat tänne sivustolleni. Toivottavasti viihdytte!
Kissamaisin terkuin! Miau!

6 kommenttia:

 1. Oi kun sulosia!
  Tahtois kanssa pidellä noin ihania kissan pentuja sylissä ♥
  Ihanaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 2. Ihania kisuja! Meidän vanhin tyttö toivoisi kovasti kissaa, mutta miehelläni on allergiaa, joten taitaa joutua tyytymään vain isovanhempien kissaan. Toki on siitäkin suurta iloa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania söpöläisiä, meillä pyörii (lue kiipeilee seinillä ja verhoissa, huoh)samanlainen söpöläinen täällä... :)

  VastaaPoista
 4. Ihania, vaikka pistin kyllä jo tokan kuvan kohdalla silmät kiinni, kun en voi katsoa! Snif, kun ei voi saada enää kissaa....

  VastaaPoista
 5. Taika: onhan noita niin ihana pidellä sylissä, vaikka aikaste terävät kynnet pienokaisilla kyllä on.Ihanaista viikkoa myös sinne!

  Nina: nykyään noita allergioita on kyllä valitettavan paljon. No mutta onneksi teillä kuitenkin ne isovanhempien kisuli iloa tuomassa.

  Krista: heh, hauskaa. Teillä riittää siis vilskettä.

  Maikki: voih. Jos vielä uskallat kurkata, niin tuo viimeinen kuva olis kaikkein suloisin.

  VastaaPoista