lauantai 7. tammikuuta 2012

Rennosti


Tänään ollaan vietetty rento päivä. Käytiin keskustassa vähän pyörimässä alennusmyynneissä ja samalla piipahdettiin kaffella kahvila Esplanadissa. Syötiin perinteiset jätti-isot korvapuustit, jotka ovat sen paikan oikea spesialiteetti. Nam! Oli taas hyvää!


Tänään puettiin ekaa kertaa päälle Jenkeistä ostetut Tommy Hilfigerin kaulahuivi sekä Guessin takki. Takki on jotenkin niin ihanan pirtsakan värinen. Otin 4 -vuotiaan kokoa olevan takin ja ajattelin, että ensi talvena olisi meidän pikkuruiselle 2 -vuotiaalle ehkä sopiva, mutta eipä taida enää silloin mennä. Hihoissa olisi kyllä pituutta, mutta muuten taitaa käydä pieneksi. Aika pientä mallia näyttä olevan kun sopiva jo meidän alle 10 kg painoiselle prinsessallemme.

Onpas muuten kivaa, että on jo pieni lumipeite maassa. Saas nähdä kuinka kauan se vaan pysyy. Heti tuli niin paljon valoisampaa ja mielikin vähän kirkastui samalla. Ei aina sitä samaa pimeyttä.

Nyt meidän perhe suuntaa saunaan! Kunnon löylyt ja sitten joku hyvä leffa. Siinä se lauantai päivä sitten menikin.

5 kommenttia:

  1. Kauniit vaatteet olet tyttärellesi hankkinut:)
    Mukavaa lauantai iltaa:)

    VastaaPoista
  2. Suloinen prinsessa. Mukavaa iltaa teille! Meillä se menee saman suuntaisesti, saunassa käyty ja nyt salaatit, patongit ja leffat kehiin :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat vaatteet löysit! Miten mun mielestä ei ole rentoa pyöriä alennusmyynneissä ;D

    VastaaPoista
  4. Todella pirteä takki ja ihqu kaulahuivi söpöinen pampuloineen!

    Saunassa on täälläkin käyty ja nyt rentoillaan=)Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  5. Hanne: kiitos.

    Virpi: kiitos. Samaiset kuviot siis teilläkin siellä ollut lauantaina.

    Maikki: heh, ehkä tällaiselle shoppailuhullulle ihmiselle kuin minä tuo on sitä rentoutumista, että pääsee ostoksille :)

    Jarna: Kiitos. Noi kaulahuivin pampulat on kyllä kivat.

    VastaaPoista