sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Arvonnan voittaja


Snö of Sweden korun voittaja on arvottu pikkuneidin toimesta. Osallistujia oli 180 ja itse arpoja iso kasa. Kiitos kaikille osallistujille. Arvonta toteutettiin taas kerran tutulla ja turvallisella lappuarvonnalla. Leikkelin taas arpalipukkeet koriin, josta onnetar nosti voittajan. Arvonta suoritettiin juuri ennen kuin lähdettiin naapuriin Toukokuun tytön Hanniksen kaksosten 3 –vuotissynttäreille juhlistamaan heidän merkkipäiväänsä. Olisi ehkä pitänyt tuo pikkuneidin tukka kammata vähän paremmin kun näyttää niin sotkuiselta vaikka juuri sen harjasin. Meillä molemmilla on sellainen tukan laatu, että vaikka juuri olisi harjannut, niin se on heti sotkussa ja takkuja täynnä.
Voittajaksi selviytyi Sirkku. Onnea! 
Ottaisitko yhteyttä kristallinhohtoa@gmail.com, niin laitetaan postipoika juoksemaan.
Synttärimekkona pikkuneidillä Mayoralin mekko, joka on ollut kaapissa jo ainakin viime kesästä lähtien, jolloin se oli vielä aivan liian iso ja nyt kun laitoin sen ekaa kertaa päälle, niin sehän on jo aivan liian lyhyt. Nyyh! Tykkään mekosta erikoisesti kun siihen on päälle aplikoitu nuo kukat. Pikkumiehellä päällä oli Gantin ruutupaita. Itse tykkään erityisesti punaisista poikien paidoista ja josta saan aina kuulla äidiltäni, että mitenkä TAAS on punainen paita JUusi arvonta polkaistaan taas kohtapuolin käyntiin kesän ja 300 lukijan täyttymisen kunniaksi. Palkintona AmandaB:n tuotteita. Vielä en sen enemmän paljasta palkintoa. Tulkaahan kurkkaamaan kohtapuolin kunhan saan tehtyä siitä postauksen.

Heissulivei!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Voittaja ilmoittautuikin hetimiten eli ei tarvitse uutta voittajaakaan arpoa. Uusi arvonta kohtapuolin tulossa täällä blogissani eli muistahan tulla osallistumaan.

   Poista
 2. Aivan ihana mekko, tosi kaunis! :) Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Uusi arvonta kohtapuolin tulossa täällä blogissani eli muistahan tulla osallistumaan, jos onni vaikka nyt potkaisisi :)

   Poista