tiistai 19. kesäkuuta 2012

Talokierros; olohuone


Talokierros jatkuu alakerran olkkariin. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin alakertamme on yhtenäistä tilaa ilman väliseiniä eli keittiö, ruokatila, olkkari ja työtila ovat samassa tilassa. Toisaalta ihan kiva seurustelun kannalta ja varsinkin siinä mielessä, että pystyy pitämään silmällä hyvin noita lapsukaisia kun ei ole häiritseviä seiniä välissä.


Takaseinän sisustustarra on Art4U:n mallistoa ja sisältää Tommy Tabermannin runon, joka kuuluu seuraavasti "Haave. Tulla lujaksi, pysyä lujana. Siinäpä haavetta yhdeksi elämäksi". Sohvan edessä olevat korit on hankittu Kodin 1:stä. Niihin meillä on säilötty kaikki alakerran lelut ja arvatenkin niitä kyllä riittää. Vielä kun ne pysyisi siististi siellä tai siis palautuisivat takaisin sinne leikkien päätyttyä.


Nämä yläkuvat olivat ehdolla Meidän Talon -lehtijuttuun, mutta sitten sinne päätyi sellainen kuva jossa tuo pikkumies leikkii sohvan reunalla leluillaan.


Tältä näyttää kun katselee sohvan nurkalta ruokatilan suuntaan. Tyynyt Gant Home.


Seuraavana esittelyvuorossa on sitten tuo meidän työnurkkaus, josta näkyykin kulma tässä vasemmalla.

8 kommenttia:

 1. Aivan älyttömän ihana olkkari teillä! :)
  Mitä tossa seinätarrassa(?) lukee? En ihan saa selvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tarra on Tommy Tabermannin runo, joka kuuluu seuraavasti "Haave. Tulla lujaksi, pysyä lujana. Siinäpä haavetta yhdeksi elämäksi". :)

   Poista
 2. Kaunis olohuone!
  Tykkään kovin GANTin tekstiileistä ja nuo beiget sopivat teille tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä on tuolla sohvalla myös vaaleansinisiä Gantin tyynyjä ja torkku, jotka eivät sovi enää ollenkaan kun tuli nuo ruskeat tyynyt, mutta siinäpä ne vielä kanssa ovat. En ole viitsinyt niitä kaappiinkaan laittaa.

   Poista
 3. Kaunis koti :) Meillä on täysin samanlainen olohuoneenpöytä...ja tyynyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori huomasin nyt vasta kommenttisi. Hauska yhteensattuma, että ihan samanlaiset löytyvät. Meillä tuo olkkarinpöytä on vaan tosi kärsinyt jo kun lapset ovat sitä kolhineet. Hyvä maku teillä ;)

   Poista
 4. Ihana koti teillä! ja ihana blogi, liityn lukijksi! Mistä olet löytänyt beigen tähtitorkkupeiton? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun liityit lukijaksi. Toivottavasti viihdyt. Kyseinen torkkupeitto on Gant Home mallistoa ja ihan Stokkalta.

   Poista