tiistai 12. kesäkuuta 2012

My Cinnamon GirlKukkuu! My Cinnamon Girlistä saapuivat nämä kivat vaatteet. Pikkuneidille Rosie mekko hupulla ja samaan sarjaan sopivat Stella housut. Molemmissa herttainen sydän koriste ruusulla. Itselleni tuli alhaalla kuvissa näkyvä Ella tunika. En ollutkaan aikaisemmin tutustunut kyseiseen merkkiin, mutta ei voi muuta kuin todeta että todella kauniita vaatteita ja kankaat ovat mielestäni erittäin laadukkaita.

Huomaa lopussa oleva kiva -35 % lukijatarjous UK:n ja Ruotsin sivustolle! 


My Cinnamon Girl on norjalainen merkki, jolla on  valikoimassa romanttisen nostalgisia vaatteita. Isoin valikoima löytyy tytöille ja kokoja on aina 12 ikävuoteen saakka. Myös äiti-tytär -konsepti on herttainen. Valikoimassa on myös joitakin poikien vaatteita.  

Näissä Stella housuissa sama ihana sydän ruusulla kuin mekon edessäkin. Mekko ja housut ovat vielä sen verran isot pikkuneidille, että odottavat nyt kaapissa vähän pikkuneidin kasvamista. Valkkasin pikkuneidille koon 2-3 vuotta ja aika väljä se on vielä meidän pikkuruiselle neidille, joka käyttää 92 kokoa.Itselleni valkkasin valikoimasta tämän Ella tunikan. Tästä oli valitettavasti pikkuneidin koko loppunut, joten ihan ei nyt saatu tuota äiti&tytär -vaatetusta aikaiseksi :) Oltais varmaan oltukin aika näky nämä päällä viillettämässä.


Hauskat pompulat hihoissa ja söötti ruusu rinnalla. Tämä paita myös hivenen iso minulle, mutta enpä nyt jaksa ruveta sitä vaihtelemaan. Ei auta kuin ruveta lihotuskuurille...hehee. Tosiasiassa tarve olisi kyllä ihan siihen toiseen suuntaan.


My Cinnamon Girlillä on omat nettisivunsa Norjassa, UK:ssa sekä ihan hiljattain Ruotsiin on auennut oma sivusto. Tilaaminen näistä on siinä mielessä helppoa kun kaikki sijaitsevat EU:n alueella eli ei tule mitään ylimääräisiä tullimaksuja ostosten päälle. Klik klik vaan maan päältä, niin pääset sivustoille. Siellä on myös tosi hyviä tarjouksia, joten kantsii käydä kurkkaamassa myös nekin.

EDIT: Sain juuri tietää, että My Cinnamon Girl tarjoaa lukijoilleni kaikista normaalihintaisitatuotteista -35 prosentin alennuksen koodilla summer2012. Tämä alennus on voimassa UK:n ja Ruotsin sivustolla. Koodi on voimassa sunnuntaihin 17.6.2012 asti. Mahtavaa!
My Cinnamon Girl UK and Sweden is providing to all of my readers -35 % discount  from normal price items. The discount voucher code is summer2012. This code will be valid till Sunday 17th of June 2012.Meillä ollaan niin romattisissa tunnelmissa nyt! Aurinkoa kunkin päivään vaikka vettä täällä Pääkaupunkiseudulla taitaa ainakin tulla :(

15 kommenttia:

 1. Ihania Cinnamoneja kotiutunut teille! Hyvä tietää noista koko jutuista, meillä siis aika samassa koossa neiti. :)

  Mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika väljiä ovat eli ei mitään pientä mallia. Huomasithan, että lisäksin juuri -35 % alennuksen heidän nettisivustolleen. Sain juuri kuulla tuon alennuksen.

   Poista
 2. Ihan kuin joku saunakolttu tuo ylin. Äidin tunika on kiva, mutta harmi jo se on iso :(

  _Piia_

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo huppu kieltämättä tekee siitä tuon mielikuvan ja tekis juuri mieli vetäistä tuo saunan jälkeen päälle lököilyasuksi ;) Huomasithan, että lisäksin juuri -35 % alennuksen heidän nettisivustolleen. Sain juuri kuulla tuon alennuksen, jos sinua kiinnostaa käydä kurkkaamassa sivustoja.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Huomasithan, että lisäksin juuri -35 % alennuksen heidän nettisivustolleen. Sain juuri kuulla tuon alennuksen, jos sinua kiinnostaa käydä kurkkaamassa sivustoja.

   Poista
 4. Voi kun on ihania vaatteita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huomasithan, että lisäksin juuri -35 % alennuksen heidän nettisivustoilleen. Sain juuri kuulla tuon alennuksen, jos sinua kiinnostaa käydä kurkkaamassa sivustoja.

   Poista
 5. Huomasin juuri, että alekoodi ei käy jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin. Vain normihintaisiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu heiltä pieni kömmähdys, kun vielä kysyin erikseen, että käykö myös aletuotteisiin ja sain vastauksen kyllä, mutta nyt tuli minuutti sitten uusi tieto, että sorry käykin vain normaalihintaisiin. Anteeksi kauheasti, että sait aluksi väärää tietoa :( Pientä sähläystä!

   Poista
  2. Siellähän on tosi hyviä tarjouksia monista tuotteista jo valmiiksi ja ostoskori kyllä laskee koodilla alennuksen normihintaisista. Täällä pähkäilen juuri tilauksen kanssa. Ilmeisesti aika reilua mitoitusta ovat? Itse olen vasta ihastellut vaatteita blogeista, mutta nyt tekisi mieli päästä hipeltämään näitä ihan livenä.

   Poista
  3. Hienoa, että alekoodi tuli käyttöön. Reilua kokoa olivat ainakin minun mielestä. Toivottavasti tuli hyviä ostoksia :)

   Poista
 6. Mitä kokoa itsellesi tilaama paita on? Mitä kokoa yleensä käytät? t.Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tilaamani paita oli kokoa M eli 38/40. Yleensä käytän 38 kokoa (joskus 36), mutta tuo oli niin väljä malli, että yksi koko pienempikin olisi varmaan sopinut paremmin.

   Poista