perjantai 15. kesäkuuta 2012

HelpBOX


Meillä on testauksessa nyt tämä lapsimessuillakin tutuksi tullut HelpBOX. Kyseessä on suomalainen patentoitu keksintö, joka on tarkoitettu lelujen säilyttämiseen ja jonka päällä voi myös leikkiä. Itse tutuistuin tähän työni puolesta ja vielä ollaan ainakin oltu tyytyväisiä. Erityiseti pikkumiehen mieleen oli tämä HelpBOX city -versio, koska siinä on autoradat ja liikennemerkit. Automies mikä automies!


Martilla ja Salama McQueenilla oli kova kisa liikenneympyrässä.


Siivottavat lelut ns. lakaistaan mukana tulevalla lastalla alustan päälle ja tämän jälkeen kippaat vain kannen kiinni ja kaadat lelut tuonne laatikon sisään. Huomaa meidän yksi hieno lelu laatikon sisällä. Olis ehkä pitänyt heittää vähän enemmän rekvisiittaa tuonne sisälle, mutta kun juuri ei käden ulottuvilla sattunut olemaan mitään, niin ajattelin, että tuo yksi keltainen auto saa nyt ajaa saman asian :)


Tämän jälkeen boxi onkin sitten kannettavissa pois.


Kasatun boxin mitat ovat seuraavat: leveys 42 cm, syvyys 40 cm ja korkeus 19 cm eli Mahtuu myös kaappiin / sängyn alle. Itse peruslaatikko on valkoinen, johon voi halutessaan ostaa ja liimata eri teematarrat. Vaihtoehtoina ovat juuri tämä meidän city sekä prinsessa-aiheinen ja space eli avaruusteema.


Mikäli haluat kurkkia lisätietoja laatikosta, niin HelpBOXin sivuille pääset tästä.


Pikkumies rakensi kekseliäästi radasta myös hyppyrimäen.


Jokainen HelpBOX sisältää 4 kirkasta led-valoa ja irroitettavan virtalähteen, jossa on paristot mukana. Valot palavat jopa 1300 tuntia ja tuovat tunnelmaa leikkiin, kun lastenhuoneen valot sammutetaan.


HelpBOXia löytyy myös tytöille oleva oma prisensessaversio, josta kuva alla. Tässä voi hevosella laukata kovaa kyytiä ja viedä välillä juomaa purolle.HelpBOX SpaceHelpBOXia saa hankittua mm. heidän omilta nettisivuiltaan sekä tietyt Etolat myyvät niitä.

4 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä todella hyvältä! Olen suunnitellut jo jonkun aikaa ostavani tuollaisen ja pojat tykästyivät erityisesti tuohon Cityyn. Noita leluja kun riittää (ja varsinkin pikkuautoja!) ja tuo laatikko olisi samalla hyvännäköinen ja kokoinen säilöntäpaikka. Jossain vaiheessa ajattelin tuon meille tilata, mutta en nyt, kun mies jäi työttömäksi ja "ylimääräistä" rahaa ei nyt juurikaan ole. :)

  Vanhempi poikani muuten kysyi heti että onhan siinä Cityssä sitten tietyö, muuten se ei kelpaa. ;D Tietyö on aina tärkeä autoleikeissä. Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Outi, oli pakko vastata. Aloitin tänään kesäkamppiksen Easydiili.fi kanssa, jossa HelpBOX on ja 2 tarra settiä on 50% tarjouksessa. Boxeja on rajoitettu erä ja tarjous voimassa rajoitetun ajan. Pasi, HelpBOXin keksijä

   Poista
  2. HelpBOXin Pasi tuossa näköjään ehti jo vastaamaan sinulle Outi :) Harmi, että teidän perheellä on juuri tuollainen tilanne. Nykyään ihan hirvittää kun niin paljon koko ajan vähennetään ja vähennetään vaan työntekijöitä joka puolelta. Viimeisin oli juuri tuon Nokian Salon tehtaan lakkauttaminen. Mitenköhän koko Salon mahtaa käydä?! Tsemppiä sinne kovasti ja toivottavasti teilläkin pian taas uusia tuulia puhaltelee.

   Poista
  3. Kiitos Pasi tiedosta! Täytyykin tehdä nopea päätös jos vaikka tällä tarjouksella HelpBOX pääsisi muuttamaan meidänkin kotiimme. :)

   Cride: Toivotaan tosiaan että mies löytäisi pian töitä ja että itsekin löytäisin kokopäiväisen työpaikan. Tällä hetkellä teen vain 2 päivänä viikossa töitä, mutta parempi sekin kuin ei mitään. :D Yritämme pysyä positiivisina kaikesta huolimatta. ♥♥♥ Mukavaa kesän jatkoa!

   Poista